Emzirme ve Oruç

56 görüntüleme
H

Hadil A.

2 Mart 2026 00:18
Emzirirken oruç tutan var mı
H

Hande S.

2 Mart 2026 00:22
Ben tutuyorum
H

Hande S.

2 Mart 2026 00:23
6 aylık bebeğim hiç bir sıkıntı hissetmedim
H

Hadil A.

2 Mart 2026 00:24
Kaç aylık bebeğiniz

Benim ki 6 haftalık 3 gün tuttum sanki durumu iyi
H

Hadil A.

2 Mart 2026 00:24

Hande S

6 aylık bebeğim hiç bir sıkıntı hissetmedim

Yeme içme konusunda ekstra bir şey yapıyor musunuz
H

Hande S.

2 Mart 2026 00:28
Evet iftar sahur protein alımına ve sebze lif alımına dikkat ediyorum aradada yatmadan önce meyve yiyorum günlük kullandığım vitaminleride bu arada alamaya çalışıyorum bide çok su
E

Esra A. ..

2 Mart 2026 00:31
5 ay 11 günlük bebeğim ama tutamıyorum ..Çünkü tadımlara bile yeni geçiyorum sütüm yetmez endişesi içindeyim ..Rabbim Herşeyin bir kolayını sunmuş bizlere zaten ..Zorlamaya gerek yok nasip ederse sonra tutucam inşallah yavaş yavaş
H

Hande S.

2 Mart 2026 00:35

Esra Aslan

5 ay 11 günlük bebeğim ama tutamıyorum ..Çünkü tadımlara bile yeni geçiyorum sütüm yetmez endişesi içindeyim ..Rabbim Herşeyin bir kolayını sunmuş bizlere zaten ..Zorlamaya gerek yok nasip ederse sonra tutucam inşallah yavaş yavaş

Tadım derken katı gıda mı
E

Esra A. ..

2 Mart 2026 00:49

Hande S

Tadım derken katı gıda mı

Yok hayır yani ek gıda öncesi tadım yaptırıyoruz ya hani , doktorumuz bu ayda tadımlara geçebilirsin dedi bende yeni yeni geçtim yoğurt meyve sebze gibi …Sadece haşlıyorum ve tatlarına bakıyo bebeğim ..Bu yüzden ek gıda bile alamıyorken ben oruç tutamazdım ..Çünkü sütün zaten %70 i su ..gün içerisinde de tüketmezsek azalma oluyor ister istemez..Ben göze alamadım ..Tutabilen arkadaşlarınkini Allah kabul etsin ..Ben sonra tutucam inşallah

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir