Emzirme ve Kilo

159 görüntüleme
Z

Zehra B.

20 Nisan 2026 13:08
Oğlum 6 aylık bu ay sadece 400 gram almış iki haftadır da kilosu aynı, emiyor sürekli gece de dahil olmak üzere acaba sütüm mü az veya yağsız 😣 bir de Regl oldum baya azaldı var mı öneriniz
A

Aslıhan G.

20 Nisan 2026 13:18
5. Aydan sonra bebişlerde kilo alımı zaten eskisi gibi olmuyor . Aylık 400-500 grlara 7-8. Ay sonrası 250-300 grlara düşüyor . Panik yapıp var olan sütünüzü azaltmayın . Sütünüzü arttırmak için dengeli beslenmeye tahin/ yeşil yapraklı sebzeler ve bol su ile dinlenmeyi ihmal etmeyin . :)
C

Cansu ..

20 Nisan 2026 13:25
Bende sizinle aynı durumdayım sütüm mu az diye düşünüyorum hep. Geceleri de çok sık uyanmaya başladı soruyorlar hep doymuyor mu diye 5 aylık
Z

Zehra B.

20 Nisan 2026 13:45
Evet aynı ben de çok zor uyuyor sürekli uyanıyor, sütüm de çok azaldı gibi geliyor özellikle Regl olunca
D

Duygu D.

Premium Üye
20 Nisan 2026 14:09
Zehra hanım ek gıdaya başlamanız gerekiyor olabilir. Her bebeğin ek gıdaya geçiş süreci farklı oluyor. Çocuk hekiminize bunu sordunuz mu?
Z

Zehra B.

20 Nisan 2026 19:38
Duygu Dalkılıç
Zehra hanım ek gıdaya başlamanız gerekiyor olabilir. Her bebeğin ek gıdaya geçiş süreci farklı oluyor. Çocuk hekiminize bunu sordunuz mu?
Aslında yavaştan başladık ek gıdaya ama sadece tadım, yani öğün olarak veremiyorum daha
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir