Emzirme ve Halsizlik
97 görüntüleme
P
Pınar K. ..
24 Temmuz 2025 21:05
Hocam 19 aylık bebeğim var hala emziriyorum. Emzirirken açıkçası çok su içmiyorum. Gün içinde baygınlık hissi ve sersemlik yaşıyorum normal mi
B
Buse
24 Temmuz 2025 21:21
O bende de var. Emzirdikten sonra biraz aç veya susuz kalıym çok halsiz düşüyorum o yüzden aç duramıyorum yiyorum içiyorum, bu sayede halsizlik olmuyor. Tabi kilo da veremiyorum :)
P
Pınar K. ..
24 Temmuz 2025 21:22
Kilo vermeyi bende geçtim artık ama ara ara baş dönmesi falan oluyor sizde de oluyor mu vitamin verdi doktor ama inanın sıkıldım sürekli haptan 😂
B
Buse
24 Temmuz 2025 21:30
Oluyor evet. Önceden daha sık oluyordu suan pek yok. Yorgunluktan sürekli bebekle ilgilenmekten falan galiba. Vitamin kullanmıyorum sevmiyorum bende hap, aslında kullansak iyi olur da, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum kendi kendime gittiği yere kadar bakalım 8 buçuk aylığız şuan bakalım daha ne kadar emecekler
P
Pınar K. ..
24 Temmuz 2025 21:32
Valla biz 19 aylığız hala devam emmeye 2 yaşına kadar devam etmeyi düşünüyorum. Gece sık kalkıyor felan hala bende yorgunluktan emzirmeden kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama insan yine de panik oluyor uzun zamandır olmuyordu
B
Buse
24 Temmuz 2025 21:47
Hamile falan olmayasınz 🤭 bı kan verseydiniz, hamile değilseniz bile hangi değeriniz düşmüşse ona göre takviye alırdınz. Kalsiyum falan da azalmış olabilir belki pınar Hn.
P
Pınar K. ..
24 Temmuz 2025 21:48
Ayy Allah korusun rabbim aratmasın ama dönemim yeni bitti şuan öyle bişey yok ama yarın genel tahlil için gidicem en azından tek hap özel falan takviye bişey kullanıcam sanırım mecbur 😂