Emzirme ve Ek Gıda Düzeni
55 görüntüleme
D
Demet Ş.
10 Nisan 2026 07:22
Bebeğim 8 aylık ek gıdada 2 ana 1 ara öğün olarak veriyorum şuanlık 1 ay öncesine kadar falan önce emzirip sonra ek gıda verirdim ama genel olarak öğün vereceğim zaman önce yemek yedirmeye çalıştım sonra emzirme gibi mesela şuan kahvaltısını sabah uyandığında demir damlasını verip min yarın saat bekleyip ek gıda olarak veriyorum emzirmeyi de uykuya geçmeden önce yapıyorum aynı şekilde ilk uykudan uyandığında ara öğün sonraki uykudan uyandığında son öğün diğer anlarda emzirme yapıyorum yani artık yemek düzeni otursun ve önceliği yavaş yavaş artık yemeğe kaysın diye ama doktora dün sordum önce emzirme sonra ek gıda dedi ama mesela sabah uyanınca 2 buçuk saat sonra uyumak istiyo demir damlasını ver yarım saat bekle emzir derken ne zaman acıkacakta yemek yemek isteyecek bilemedim sizler nasıl ilerliyosunuz
S
Seyhan K.
10 Nisan 2026 07:52
Eğer gece boyunca bir iki defa emme için kalkarsa sabah uyandığı gibi emzirmiyorum direk kalkıp kahvaltısını hazırlayıp yediriyorum
Ama gece kesintisiz bir uyku uyuduysa sabah ilk emziriyorum 1 saat sonra felan kahvaltısını yaptırıyorum
Ama gece kesintisiz bir uyku uyuduysa sabah ilk emziriyorum 1 saat sonra felan kahvaltısını yaptırıyorum