Emzirme Süresi

269 görüntüleme
Hilal A.

Hilal A.

6 Ağustos 2026 22:49
Bebeğim 4 aylık maksimum 7 dakika emiyor gün içerisinde emme süresi 2 dk 3 dk çok kısa emip bırakıyor biberonla desteklemeye başladım kilo alımı alt sınırda çıktı sağım yapıpta veriyorum ayrıca sizin bebekleriniz kaç dk emiyor?
C

Cemre T.

6 Ağustos 2026 23:09
Dakika değil de göğsünü boşaltması önemli bu dönemde meme reddi oluyor maalesef bir süreç
C

Cemre T.

6 Ağustos 2026 23:10
Benim bebeğimde dil bağı varmış çekemediği için emip geri geliyordu
Hilal E. B.

Hilal E. B.

Premium Üye
6 Ağustos 2026 23:49
Benim bebeğim de ortalama 5-6-7 dk arası emiyor her öğünde ve tam 2 saatte bir acıkıyor tekrar istiyor ama kilo alımı çok iyi. Etkili çekince süresi önemli değil diyorlar genelde
A

Ayşegül T.

6 Ağustos 2026 23:56
1.5 yaşında ki kızımı emzirmeden ayırmak istiyorum nasıl bir yol izlenem gerekli
Duygu B. B.

Duygu B. B.

7 Ağustos 2026 00:19
Artık algısı açıldığı için çevredeki diğer şeyler daha fazla dikkat çekiyor. Gün içinde bolca ten tene temas yapmaya çalışın. Emzirmeleri loş karanlık ve sessiz bir odada yapmaya çalışın. Emzirirken pek konuşmayın, garip mimikler yapmayın. Bir de biberon yerine eds ile emzirmeye çalışın. Biraz uzun sürüyor ama geçici bir süreç, sabır gerekiyor.
A

Ayşegül T.

7 Ağustos 2026 00:36
Duygu Bayık Biçer
Artık algısı açıldığı için çevredeki diğer şeyler daha fazla dikkat çekiyor. Gün içinde bolca ten tene temas yapmaya çalışın. Emzirmeleri loş karanlık ve sessiz bir odada yapmaya çalışın. Emzirirken pek konuşmayın, garip mimikler yapmayın. Bir de biberon yerine eds ile emzirmeye çalışın. Biraz uzun sürüyor ama geçici bir süreç, sabır gerekiyor.
Emzirmeyi bırakmak istiyorum süreci nasıl başlayacağım
Duygu B. B.

Duygu B. B.

7 Ağustos 2026 00:40
Ayşegül Topak
Emzirmeyi bırakmak istiyorum süreci nasıl başlayacağım
bence bununla ilgili bir konu açın, çünkü ben de tam olarak süreci bilmiyorum pek araştırmadım
s

selda

7 Ağustos 2026 01:04
benim bebeğim de 4 aylık ve kısa emiyor. yenidoğanken 40 dakika bile emdiği oluyordu şimdi 7 8 dakika emiyor. aslında etkili emerse 7 8 dakika iyi bir süre. ama sürekli çekip bırakıyorsa o zaman ya tam acıkmamıştır ya da dikkati dağılıyordur
Hilal A.

Hilal A.

7 Ağustos 2026 12:15
Cemre Tolga
Dakika değil de göğsünü boşaltması önemli bu dönemde meme reddi oluyor maalesef bir süreç
Haklısınız teşekkür ederim 🫶🏻
Hilal A.

Hilal A.

7 Ağustos 2026 12:16
Duygu Bayık Biçer
Teşekkür ederim 😌
Hilal A.

Hilal A.

7 Ağustos 2026 12:17
Hilal Ezgi Bi̇lgi̇n
Benim bebeğim de ortalama 5-6-7 dk arası emiyor her öğünde ve tam 2 saatte bir acıkıyor tekrar istiyor ama kilo alımı çok iyi. Etkili çekince süresi önemli değil diyorlar genelde
Sağlıkla büyüsünler elimizden geleni yapıyoruz o halde 🥲
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir