Emzirme Süresi

131 görüntüleme
S

Sümeyye Y.

9 Aralık 2025 14:13
26 günlük ,bir göğsü ne kadar süre emmeli ,her beslenmede 2 memeyi de emmeli mi
S

Seher Ö. ..

9 Aralık 2025 14:28
Her iki memeyi de emzirirseniz iyi olur, o şekilde tam doyuyorlar. 10'ar dakika yeterli oluyor ancak minik bebekler daha uzun süre memede kalmak istiyorlar. Biz bazen 45 dk emiyorduk. Çünkü o da daha yeni alışıyor, fırsat vermek gerek.
Y

Yasemin A.

9 Aralık 2025 14:36
Benim bebeğim de 29 günlük. 25 dakikadan az emzirdiğim neredeyse olmadı. 30-35 dk bazen 45 oluyor. Hangi göğsüm daha yumuşaksa emzirmeye ondan başlıyorum. Göğsümde huzursuzlanmaya başlayınca boşaldığını anlıyorum göğüs değiştiriyorum.Göğsün önünde sulu arkasında yağlı süt var. Bir göğsü bitirene kadar vermezseniz yağlı süte erişmesi zor olabilir
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

12 Aralık 2025 10:41
Sümeyye Yılmaz hanım bebeğinizin durumuna göre değişir kilo alımı güzelse her şey yolundaysa bebeğiniz aktif bir şekilde emiyorsa kendisi ne zaman bırakırsa o zamana kadar emzirebilirsiniz bu sürede ortalama 10-15 dakika olacaktır her iki göğsü de verebilirsiniz tek göğüste doysa ikinci göğüse geçtiğinizde almıyorsa ısrar zorlama yapmayın ama ikisini de güzel bir şekilde aktif bir şekilde alıyorsa 10-15 dakika yeterli olacaktır her iki göğüs için 

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir