Emzirme Süresi

114 görüntüleme
A

Ayşe A.

25 Haziran 2025 12:05
Bebekleriniz kaç dakika süre emiyor ben genelde 20-25 dk birini 10-15 dk birini emziriyorum kendisi bırakmadığı sürece ama çok mu emziriyorum bilemedim çevrem hep o kadar uzun mu emiyo diyor 2,5 aylık bu arada bebeğim
A

Aygül E.

25 Haziran 2025 12:16
Bende bunu merak ediyordum benim ki sadece bir memeyi 5 dakika bazen 10 dakika emiyor bu normal mi bazen ama arayı çok açmıyoruz
A

Ayşe E.

25 Haziran 2025 12:17
2.5 aylık bebek için emzirme süresi biraz uzun gibi ama uykuya o şekilde geçiyorsa rahatlamak için emiyor olabilir
B

Burcu Ü. ..

25 Haziran 2025 12:21
Benim bebeğim de 1 buçuk aylık yarım saati buluyor bazen ilk başta aktif emiyor sonlarında keyif yapıyor uyuyor
A

Ayşe A.

25 Haziran 2025 12:25
Yok uykuya da böyle geçmiyor gece hariç gündüz uykumuz çok yok zaten dışarı çıkarsa ancak uyuyo ya da yanında ben yatarsam yoksa memede uyusa bile ayrılınca uyanıyor mutlaka bana da artık uzun gibi geliyo ama erken ayırınca ya da sadece birini emzirince huzursuzlanıyor yavaş yavaş azaltmam mı gerekir süresini acaba 3 aylık olacak yakında
F

Feyza Y.

25 Haziran 2025 14:57
Benim bebeğim 1,5 aylık önceden tek meme veriyordum yaklaşık 20 dakika ama kilo alımı biraz yavaşladı gibi son beş gündür o yüzden iki memeyi geçtim her bir memeyi 15 dakika vermeye çalışıyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir