Emzirme Sonlandırma
80 görüntüleme
S
Sena K.
27 Mart 2026 20:25
21 aylık ek gıda da alıyor emiyor da geceleri zorluyor 4-5 defa emmek için uyanıyor emzirmezsem ağlıyor nasıl azaltacağım geceyi kesmek istiyorum artık
J
Jale K.
27 Mart 2026 22:59
Aynı durumdaydım gece baya zorlu gecıyordu enson artık meme dınlenıyor sabah sana süt verebilmek için dedım bıkac gece agladı sakinleştirdim boyle gectı
J
Jale K.
27 Mart 2026 23:00
Bugunde emzırmeyı tamamen bıtırdım.aglıyor halıyle ozellıkle uyku zamanlarında sakin kalıp ben burdayım artık memede süt yok dıyorum
S
Sena K.
27 Mart 2026 23:01
Bugunde emzırmeyı tamamen bıtırdım.aglıyor halıyle ozellıkle uyku zamanlarında sakin kalıp ben burdayım artık memede süt yok dıyorum
J
Jale K.
28 Mart 2026 00:42
kızım sadece benımle uyur desteksiz [değil.hatta](değil.hatta) emerek [uyuyordu.once](uyuyordu.once) emzırıp meme dınlenecek dıyordum.süt yapacak sabah sen uyandıgında aüt içebilmen için.şimdi tamamen emzırmeyı kestıgımden meme uyudu artık sütü bitti dedim. sarılmak ıstermısın ben burdayım seni çok sevıyorum hep yanındayım.ışığı acmadan onu yataktan almadan yanında uzanarak.(bızımle uyuyor aüt kokusundan artık emzik gıbıydım bıara) aglama esnasında cok uzun acıklamalar işe yaramıyor tabi:)
S
Sena K.
28 Mart 2026 21:29
Ay evet uyutmaya çalışırken savaştan çıkmış gibi oluyorum ya yoruldum
Yükleniyor...