Emzirme Sonlandırma
68 görüntüleme

İpek Ş. ..
5 Şubat 2026 00:18
Bebeğim yaşına girecek iki ay sonra. Emzirmeyi sonlandırmaya karar verdim. Mamayla devam etmek istiyorum. Mastit olmadan bu süreci nasıl idare ederim? Uykuya dalarken emerek uyuyor yerine nasıl bir alternatif sunacağım uyku düzeni de mi bozulacak? Kafam çok karışık tavsiyelere ihtiyacım var.
B
Betül ..
5 Şubat 2026 01:14
Normalde mama alıyor mu yoksa sadece anne sütü mü şu an? Eğer sadece anne sütü alıyorsa bence bir süre daha emzirin derim çünkü mama tam bir dert. Biri gaz yapıyor biri kabız biri ishal derken doğru mamayı bulmak dert bebeğin alışması ayrı dert ve sütünüz varken bebeği bundan mahrum bırakmak da üzücü daha 10 aylık diyorsunuz çünkü

İpek Ş. ..
5 Şubat 2026 09:56
Bende bırakmak istemiyorum ama ilaç kullanmak zorundaym ve sütüme geçen bir ilacmis. Sadece anne sütü alıyor bu zamana kadar hiç mama biberon emzik gibi şeyler vermedm
H
Hanife
5 Şubat 2026 10:01
Merhaba bebegım 9 aylık dolu dolu sütüm yok sızın nasıl olabıliyor ger hangi bir şey yaptınız mı

İpek Ş. ..
5 Şubat 2026 11:22
Düzenli sağım yaptım göğsü tam boşalttım. Rezene içtim. Günlük 3 litre kadar su içerim. E bebekte satılan anne çayları almıştım. Çiğ badem fındık tuketirim. Bebegmi de 3 saate bir düzenli olarak emziririm. Hanife hanım
B
Betül ..
5 Şubat 2026 11:36
Bende bırakmak istemiyorum ama ilaç kullanmak zorundaym ve sütüme geçen bir ilacmis. Sadece anne sütü alıyor bu zamana kadar hiç mama biberon emzik gibi şeyler vermedm