Emzirme Sonlandırma

79 görüntüleme
Ü

Ümran T. ..

12 Aralık 2025 11:56
Bebeğim 23 aylık kademeli olarak emzirmeyi sonlandırıyorum. Gece uyurken ve uyandığında uykuya dönmesi için ve Gündüz sadece uykuya dalarken emiyordu. 4 gündür bunu kesmeye çalışıyorum fakat 3 gündür uyumuyor. Ne yapacağım bu durum normal mi asla bilmiyorum lütfen başına gelen varsa yardımcı olabilir mi?
F

Fatma A.

12 Aralık 2025 12:29
Benimde kızım 20 aylık cesaretimi toplayabilirsem birkaç güne bende sonlandırmak istiyorum ama süreçten çokkorkuyorum
F

Fatma A.

12 Aralık 2025 12:31
Bizde son bir aydır sabah öğle ve akşam şeklinde emiyordu uykuya geçişte ama son bi haftadır tekrar bi düşkünleşti ve artık sabrım yok yani gece gündüz hepsini birden bitirmek istiyorum
Ü

Ümran T. ..

13 Aralık 2025 08:06
Memeye çok düşkün bir bebekti en çok korktuğum şey bu zaten. Korktuğum kadar değil şimdilik fakat bebeğim meme yoksa uyku da yok deyip uyumayı da bırakıyor😂 pedagoji okulu var YouTubeda ordasütten kesme videosu da var onu izlerseniz bir tık daha cesaretlenirsiniz bende öyle oldu cunku

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir