Emzirme Sonlandırma

81 görüntüleme
S

Selen G. ..

19 Temmuz 2025 21:28
14 aylık bir oğlum var emzirmeyi kesmek istiyorum cünkü artık gece uykudan uyanmasi sıklaştı yarım saate bir kalkiyor sürekli memede durmak istiyor sütümde az gelmeye basladı kendimde çok zayıfladım gündüzleri cok aramiyorda o yuzden kessem problem olurmu mamada iciyor gündüzleri
Didem T.

Didem T.

Uyku Danışmanı

19 Temmuz 2025 21:42
Emzirmeyi kesmeden önce uyku rutini ve uykuya geçiş şeklinizi değiştirmeniz gerekecek destek olmamı isterseniz Samsunçocukgelişimiveuyku sayfasını takip edebilirsşz
S

Selen G. ..

19 Temmuz 2025 21:44
Takip ediyorum hemen
N

Nurdan K.

19 Temmuz 2025 22:34
Merhaba güzel anne benimde 14 aylık oğlum var bizde emzirme dönemini yeni bitirdik ama oğlum 2 aydır kendi bırakmıştı zaten ben zorlada olsa 1 yudumun faydası vardır diyip içirmeye zorluyordum ki doktorumda aynı şeyi demişti 1 yudum bile olsa faydası var kendi bırakana kadar devam et demişti ama son zamanlarda artık eliyle itiyordu ve hiç istemiyordu bende o yüzden artık kesmek durumunda kaldım sizin bebeğiniz yudum dahi olsa alıyorsa doktorlar 2 yaşa kadar devam edin diyorlar umarım uyku sorunu en kısa zamanda çözülür

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir