Emzirme Sonlandırma

110 görüntüleme
N

Nilay P. ..

19 Temmuz 2025 08:11
Merhabalar kızım neredeyse 20.aylik emzirme sonlandırmak istiyorum uykuya emerek geçmesi beni zorluyor. Geceleri çok emerdi onu azalttım gece bir kez emiyor şuan. Birde öğlen gece uykusuna geçerken emiyor. Toplam 3 kez emiyor Direk kessem mi artık nasıl bir yol izlemeliyim
Tuğba K. T.

Tuğba K. T.

Emzirme Danışmanı

19 Temmuz 2025 15:38
Merhaba çocuk gelişim uzmanı görüşü alınırak hazırlanmış Emzirme Sonlandırma Programım ile süreci aranızdaki bağı koparmadan sevgi bağına dönüştürerek sonlandırabilirsiniz .
Ücretsiz ön görüşme için whatsap destek hattından ulaşabilirsiniz 0531 858 94 55
Yaren İ. K.

Yaren İ. K.

Uzman Klinik Psikolog

19 Temmuz 2025 17:05
Merhabalar, lütfen direkt kesme/ acı oje sürme/ salça sürme gibi yöntemler denemeyelim. Öncelikle bu konuyu çocuğumuza anlatarak başlayalım. Sen artık büyüyorsun memede süt azalmaya başlıyor. Sen büyüdükçe daha çok yemek yemeye başlayacaksın ve memeyi bırakacağız. Bunu ara ara söyleyerek bilinci oluşturalım. Sonrasında da bebeğiniz meme istediğinde bazen “şu an memelerimde süt kalmadı, dolunca seni çağıracağım” diyelim. Gerçekten çocuk tekrar gelmeden onu memeye çağıralım. Bunu kademeli arttırarak ilerleyin. Sıklığı azalınca da artık memelerimde süt kalmadı ama onun yerine sarılabiliriz şeklinde kucaklayıcı yaklaşalım
N

Nilay P. ..

19 Temmuz 2025 20:18
Teşekkürler Yaren hanım bugün bende siz gibi düşünüyorum. Asla bir şey sürme bir anda kesmeyi kabul etmedim. Kademeli ilerleyecegim. İlk gece beslenmesine son sonra gündüz emme en son gece uyurken ki beslenmeyi kaldıracağım bir kaç gün ara ile kademeli ilerleyecegim. Geceyi atlatinca işler çözülecek buna inanıyorum
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

22 Temmuz 2025 11:19
Merhaba bebekleri aniden memeden kesmiyoruz kademeli olarak kesiyoruz ve önce gündüz emzirmelerini sonra gece emzirmelerini sonlandırıyoruz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir