Emzirme Sıklığı

175 görüntüleme
Aleyna C. Y.

Aleyna C. Y.

2 Aralık 2025 21:31
Bebeğim 2 aylık geceleri kendi acıkıp uyanınca emziriyordum gündüzleride ne zaman meme isterse veriyorum geceleri daha az uyanıyor gündüzleride sık sık uyanıyor siz nasıl yapıyorsunuz acaba yaptığım doğru mu
Afranur K.

Afranur K.

2 Aralık 2025 21:34
Benim bebeğim de 2 aylık geceleri 4.5 saat kadar uyursa eğer uyumasına izin veriyorum. Ama genelde kendisi 3-3.30 saat sonra kalkıyor. Gündüzleri de sıklıkla 1.30-2 saate bir eniyor. Çok huysuz olursa saat başı emdiği de oluyor.
Doğru yanlış bilmiyorum ama kilo alımı vs. Olarak iyi ilerlediği için düzenimizi bozmuyorum.
A

Ayşe Ş. ..

2 Aralık 2025 23:21
Kontrollerde herşey yolunda ise bebeğin keyfi yerinde ise saat başında emse.2-3 saatte birde emse takilmayin dert etmeyin böyle şeyleri Aleyna Hanım. Zaten zor bir süreç yaşıyoruz. Bez sayısında yeterli ise doyuyordurda. Gerisini düşünmeyin. Stres ve acabalar insanı mahfedıyor
G

Gülşah I.

3 Aralık 2025 08:16
Benimde bebeğim iki aylık az az sık sık emmek istıyor. Ama bana bebeği iki saatten kısa aralıklarla emzirirsrn aşırı gaz olur, uyumaz doğru değil dediler. Ağlıyor ve ben bu yüzdenmrm vermeye korkuyorum saati dolmadı dıye.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir