Emzirme Sıklığı

206 görüntüleme
F

Fatma K.

9 Ekim 2025 08:56
Gece beslenmesinde bebeğin ağlamasını mı beklemek gerek yoksa belli saatte mi kalkıp emzirmek gerek
Bebeğm (5 aylık)
Yeter O. .

Yeter O. ..

9 Ekim 2025 08:58
Bebeğinizin gece uyanmasını bekleyin çünkü acıkınca gece mızırdanıyor zaten acıkmış demektir kızım 4 aylık ben öyle yapıyorum
Fediye N.

Fediye N.

9 Ekim 2025 09:29
1 aylıkken peki ?
F

Fatma K.

9 Ekim 2025 09:31
Ben ilk 2 ay en geç 3 saatte bir emzirdim sarılık vs olmasın emmesi güçlensin diye
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

9 Ekim 2025 09:38
Fatma hanım bebeğinizin kilo alımı normalse herşey yolundaysa bebeğinizin acıkmasını beklemelisiniz. Sabaha kadar kesintisiz uyuyabilir sorun yok 👍
Melahat G. S.

Melahat G. S.

9 Ekim 2025 10:35
Fedihe hanım 1 aylık kızım var 3 saate kadar uyumasına imkan tanıyorum
Fediye N.

Fediye N.

9 Ekim 2025 13:18
Ben gece mama veriyorum 3 saate uyandırınca zor uyanıp asabileşiyor ama ben uyandırmazsam 3 buçuk 4 saatte kendisi uyanıyor tekrar uykuya dalması daha kolay oluyor o yüzden geceleri 4 saate kadar dokunmak istemiyorum ama yanlış mı yaparım acaba
Melahat G. S.

Melahat G. S.

9 Ekim 2025 13:21
3 saatti fazla geçirmeyin demişti doktorlarımız şekeri çabuk düşebiliyormuş ben anne sütü veriyorum mama ile farkı olur mu bilmiyorum
Fediye N.

Fediye N.

9 Ekim 2025 13:23
Osman hoca da mama ile anne sütü arasında 1 saat fark var diye anne sütü ile besleniyorsa 2 saat mama ile 3 saat demişti ilk ay ama biz dün kontrole gittik artık sarılık riskimiz yok çok şükür ve ben bebeğimi mama ile besliyorum o yüzden pek dokunmak istemiyorum gece uyanmalara alışmaması için, gündüz yine uyandırıyorum ben 2 buçuk saate bir
F

Fatma K.

9 Ekim 2025 13:23
Anne sütünü sindirimi daha kolay oluyor mama biraz daha fazla tok tutuyo diye biliyorum
Fediye N.

Fediye N.

9 Ekim 2025 15:55
Evet bana da doktorumuz öyle söylemişti
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir