Emzirme Sıklığı

234 görüntüleme
K

Kübra

1 Ağustos 2025 08:27
Bebeğim geçen hafta ishal oldu doktora gittik, probiyotik ve laktozu kolay sindirmesi için kaleidon ve Relactaz verdi. Bir hafta sonra kontrole gittik bir haftada sadece 25 gram almış. Bebeğim 2 aylık. Az almasının sebebi ne olabilir? Çok kısa sürede ama sık emiyor(1 Saatte bir 5 dk) bazı yerlerde sütün yağlanması için 3 saatte bir emzirin yazıyor. Konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?
S

Simgenur Y.

2 Ağustos 2025 23:24
5dk çok kısa bir süre uyaranlarla devam etmesini sağlayın uyuyorsa sırtıyla oynayın gıdıklanır topuklarını kaşıyın yine gıdıklanır düzene sokmak içinde bir öğün mama verip deliksiz uyutup sonra emzirin sizin içinde zor anne iyi olursa bebek iyidir
Ozlem S. Ş.

Ozlem S. Ş.

3 Ağustos 2025 01:58
Bebeğinşz yeni doğan lütfen her istediğinde emzirin en azından tek meme 15 dk emzirmeye çalışın. Gıdısıyla veya yüzüne üfleyerek emzirmesini sürdürmeye çalışın. 5 dk zaten sütün sulu kısmı sonra yağlı be doyurucu süt geliyor.
K

Kübra

4 Ağustos 2025 08:18
Uyuduğu için bırakmıyor kendini geri atıyor tutmak istemiyor gazını çıkarıp tekrar teklif ediyorum istemiyor
E

Edanur S. ..

4 Ağustos 2025 08:32
Ben o aylarda yarim saatte bir emziriyordum suan 7aylik hic mama kullanmadik hem sutum artti hemde sık sık emzirdigim icin kilo aliyordu bol su icmeyide ihmal etmeyin
K

Kübra

4 Ağustos 2025 08:37
Kaç dakika emiyordu
S

Sevcan Ç. ..

4 Ağustos 2025 10:52
Benim bebeğim de öyle yapıyor şuan dört aylık gündüzleri beş dk bile emmiyor ama geceleri emiyor ama gündüzleri uzanarak verdiğim zaman daha çok süt içiyor yatar pozisyonda da süt vermeyi deneyebilirsiniz belki faydası olur öyle içiyor benim bebiş
N

Nazo K.

4 Ağustos 2025 10:56
Valla benim oğlum neredeyse 7 aylık normalde 3-5 saatte bir beslenmesi gerekiyor ama uyanıksa 1.5 saati zor görüyoruz.Bence bu bebekten bebeğe değişen bir durum.Benim oğlumda genelde 10 dk civarı emer.
C

Cansu İ. B.

4 Ağustos 2025 17:36
Benim bebeğim de 7 haftalık çok sık emiyor ve emme süresi kısaldı. Hem emme gücü arttığı için hem de sık beslendiği için bence. Acaba süt bitti mi deyip diğer memeyi veriyorum çok kısa çekip onu da bırakıyor. Doyuyor bence.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir