Emzirme Saatleri

143 görüntüleme
B

Büşra K. ..

1 Ocak 2026 19:34
Merhaba bebeğim 3 aylık 4.aya girmesine 24 gün kaldı geceleri ve gündüzleri beslenme saati nasıl olmalı her istediğinde emziriyorum fakat bazen gündüz 4 saat uyuduğu oluyor dün gece alarm kurmayı unutmuşum 7 saat uyumuş aç mı kaldı diye içim içimi yedi emzirme saatleri nedir nasıl olmalı
B

Büşra K. ..

1 Ocak 2026 19:34
@Cansu Kurnaz Erhan
Ebru K. .

Ebru K. ..

1 Ocak 2026 19:37
Hayır tabki sakın uyandırmayın bir sağlık purobelmi yoksa kilo alımı iyse müdale etrmeyin
B

Büşra K. ..

1 Ocak 2026 19:41
Ebru Hanım 3 buçuk aylık bebeğin 7 saat uyuması güvenli mi bilemedim
İ

İlkin D.

1 Ocak 2026 19:44
Büşra Hanım Osman Hocanın youtubeda bunun ile ilgili bir videosu var. Şu kadar gününü tamamlamış bebek şu kadar saat güvenli bir şekilde uyur diye. Sanırım sıkıntı yok diye biliyorum tabi çocuk doktorunuz özellikle beslenme ve gelişimiyle ilgili çocuğunuza bir şey demediyse.
B

Büşra K. ..

1 Ocak 2026 19:45
Teşekkür ederim İlkin Hanım 😊
N

Nagihan

1 Ocak 2026 19:48
Emin olun gayet güvenli kendi acıkınca uyanacaktır zaten ben 3. Aydan sonra hiç kendim kaldırmadım gece uykusunu bozarsanız sürekli ona devam etmek isteyecek sık sık uyanacak sizin de dinlenmenizi engelleyecek ve kendi de bu durumdan dolayı huzursuz olacak bebeğinize güvenin :) gündüzleri sık sık emzirmeniz ona gece için yağ depolamasına yardım edecek buda aç kalmadan rahat uyumasını sağlayacak ben genelde gündüzleri 3 saatte bir emziriyordum sanırım daha doğrusu o acıktıkça yada uyuyacağı zamanlar.
B

Büşra K. ..

1 Ocak 2026 19:49
Teşekkür ederim Nagihan Hanım
Ebru K. .

Ebru K. ..

1 Ocak 2026 20:11
Aç olsa asla uyumaz merak etmeyin☺️🌸💐
B

Büşra K. ..

1 Ocak 2026 20:19
Teşekkür ederim Ebru Hanım😊
M

Melike M.

1 Ocak 2026 20:57
Benim bebeğimde bu şekilde uzun süre uyurdu gece doktorumuz uuandırma acıkınca uyanır o dedi.Sarılık riski ortadan kalkınca düzenli kilo alan bebeği saat başı emzirmenin bi mantıgı yok demişti.Endişelenmeyin bırakın uyusun bebişiniz🌸
B

Büşra K. ..

1 Ocak 2026 21:25
Teşekkür ederim Melike Hanım🌸
N

Nisa N. Ç.

1 Ocak 2026 21:33
Merhaba benim bebeğimde 3 aylık şuan ve dediğiniz gibi bazen 6-7 saat aralıksız uyuyor bazen ben uyandırıp emziriyorum geri uyuyor ve doğduğundan beride böyle neredeyse kilo alımı günlük çişli bez sayısı normalse bir problem yoktur
B

Büşra K. ..

1 Ocak 2026 21:46
Teşekkür ederim Nisa Nur Hanım şükür hiçbir problemi yok ama aklıma takıldı yazmak istedim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir