Emzirme Saatleri

199 görüntüleme
L

Lizge G. Ö.

28 Kasım 2025 02:48
Bebeğim 10 haftalık gündüzleri 3 saat arayla emiyor, akşam 9da emzirdikten sonra genelde 12-1 arasında tekrar emmek istiyor ve sabah 5.30da uykusunda emziriyordum ama 2-3 gündür 9dan sonra ben emzirmezsem uyanıp emmek istemiyor saat aralığı çok uzadı 9dan emiyor 10:30 gibi uyuyor sonra sabah 5e kadar uyanmıyor 5te de uykusunda emiyor 10dk kadar. Aralığı bana çok uzun geldi öncesinde 9dan sonra 3 saat mi 5-6 saat arayla mı bir besleme daha eklemeliyim yoksa kendi halinde devam mı edeyim bilemedim
G

Gözde H.

28 Kasım 2025 02:51
Sütünüz yarıyor doyuruyor demekki , hiç uykusunu bölmeyin beslenmeye ihtiyacı olduğu kadar uykuyada ihtiyacı var . Sizde dinlenmiş olursunuz
R

Rabia D.

28 Kasım 2025 02:53
Premium bebeklermiş bizimkisi, bende şimdi 8 saat 21 dakika sonra uyandım son emmeden. Max 10dakika emmesi bu süreyi sağlıyor. Hergün bir değil ama uyanma döngüsü gece uzun ve uykuyu seven bebeklere sahipmişiz
R

Ruziye Ç.

28 Kasım 2025 02:53
Benim bebeğim 1 aylık ve bazen 7 saat uyuyor. Doktorumuza söyledim. Uyanmadığı sürece uyandırmana gerek yok dedi. Tabii ki her bebek farklıdır ve benim bebeğim uykusu bölündüğü zaman çok huysuzlanıyor.
L

Lizge G. Ö.

28 Kasım 2025 02:58
5-6 saate kadar normal olduğunu biliyordum ama bu kadarını bilmiyordum çok teşekkür ederim içim rahatladı şimdi. Çok şükür gerçekten gece uykusunu çok seven bir bebek. Gerçekten uykusunu bölersem çok huysuz oluyor benim bebeğim de
G

Gdkmc

28 Kasım 2025 03:12
Acıktığında emzirin bebeğiniz aralıksız 8 saat uyuyabilir
B

Büşra K.

28 Kasım 2025 18:42
Kızım 24 gunluk bazen cok uyuyo korkuyorum buyuzden uyandırıyorum cok arada kalıyorum hem emiyo hem mama verıyorum gun ıcınde

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir