Emzirme Saatleri

110 görüntüleme
S

Serpil K. ..

25 Eylül 2025 11:33
Merhaba, bebeğim 45 günlük, gece 3 saatte bir uyandırıp emziriyorum. Uyandırmadığımda 4. ve 5.saatte kendisi kalkıyor. 3 saatte bir uyandırmaya devam etmeli miyim?
Ş

Şeyma D.

25 Eylül 2025 11:53
Bildiğim kadarıyla bebeğinizin kilo alımı iyiyse geceleri uyandırıp emzirmenize gerek yok. Bebek acıktığı zaman kendi uyanıp istiyorsa bence gerek yok ben şahsen bebeğimi hiç uyandırmadım kilo alımı gayet iyi ilerliyo. 🥰
S

Serpil K. ..

25 Eylül 2025 11:59
2800 kiloyla doğdu. 45 günlük geçen hafta 4300'dü belki artmıştır. Doktor kilosu iyi diyor. Aç kalır diye korkuyorum ne olur olmaz diye uyandırıyorum
R

Rabia G.

28 Eylül 2025 15:25
Benimde bebeğim şu an 41 günlük bende geceleri o uyanmazsa uyandırıyorum ama doğru mu bilmiyorum uyandırıp meme vermezsem aç kalacak korkusu içindeyim. Bazen kendisi 4-5 saat aralıkla uyanıyor bazen bıraksam uyuyacak gibi hissediyorum
e

ea

28 Eylül 2025 15:35
Saat kurup 2 saatte bir emzirmelisiniz, Dr oyle tavsiye etmisti, sutunuzu sagip baskasi da emzirebilir siz uyurken
S

Serpil K. ..

28 Eylül 2025 15:43
2 aylık bebekleri uyandırmayın diyorlar. Galiba bir süre daha uyandırmaya devam edeceğim 2 aydan sonra uyandırmayacağım. Sağlıkla büyütün bebeğinizi 🤗

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir