Emzirme Reflü ?
120 görüntüleme
Z
Zerif D.
7 Temmuz 2025 00:07
Normalde hem beni emip hem mama kullanan bir bebekti şu an 4 ay 9 günlük 2.5 ayından itibaren emerken kıvranıp bakcaklarını çekiyor o süreçte ishalde olmuştu her seferünde mamaya memeye gelmek istiyor ama 2.dk da bir ağrı girip kendini geri çekiyor sonra yine gelmek istiyor ama yine beslenemiyor beslenme 3 dkdan fazla sürmüyor ilk dönemler bu olaylar başkadığında 15 günde 200 gram almıştı doktorumuz alerji veya yediğin bir şey gaz yapmış olabilir deyip süt diyetünw sokup destek amaçlı alerji mamasınbaşladı ama 1 ay olcak hala bir düzelme yok memede de alerjisi mamasındada kıvranıyor 60 cc den fazla annensütü ya da mama alamıyor doğuştan beride kusan bir bebek sürekli öğürme öksürme burun tıkanıklığı hapşırma kusması gece sürekli kıvranarak uyanması var acaba reflüden kaynaklı mı diyw düşünmeye başladım gastrobaby ilacını da kullanmaya başladık bazen onu içince daha uzun beslenebiliyor ama yinede 5 6 dk dan fazla sürmüyor bu çocuğun sıkıntsı ne olabilir hala bulamadık yoruldum cidden
A
Aysesrl
7 Temmuz 2025 00:38
Laktoz intoleransı olabilir mi? Bende var, sonrası oğlumda da aynı dediğin gibi olmaya başladı bide şişkinlik donukluk oldu ilk önce bi kaç gün anne sütünü kesip laktozsuz mama verdim baktım düzeldi ardına doktora durumu anlattığımda kendi sütümü vermeden önce Laktoz emilimini sağlaması için bi damla verdi çocuğa. Şuan şükürler olsun ki iyiyiz gazımız var ama çıkıyor. Artık tepki vermeye etrafa canlı canlı bakmaya da başladı
S
Simla K.
7 Temmuz 2025 09:03
Hangi damlayı kullanıyorsunuz bizde de aynı durum var
Z
Zerif D.
8 Temmuz 2025 11:46
Alerji maması kullandırdı doktır onun içindede gluten ve laktoz yok ama onuda kabul etmiyor onuda 60 70 cc anca içiyor ondan sonra yine kıvranıyor hangi damlayı verdi ki sizeü
Z
Zerif D.
25 Temmuz 2025 09:25
Süt alerjisi varmış malesef öğrendik🥲