Emzirme Kilo

110 görüntüleme
Ö

Özge T.

24 Temmuz 2025 08:45
Bebeğim 4 ay 2 günlük doğum kilosu 3478 boyu 51cmdi
Şuan 5720 boyu 62 cm kilosu için doktor az mama takviyesi verelim dedi çünkü bu ay 210 gr almış çok az üzüldüm ben de 🥹
B

Büşra T.

24 Temmuz 2025 09:13
Hiç üzülmeyin az kilo aldı diye sağlıklıysa başka bir sıkıntısı yoksa kilo alır verir her ay değişir benim de bebeğim ilk zamanlarda az kilo alıyordu sütüm yetmiyor diye çok üzülüyordum ama bunun yanlış olduğuna karar verdim çünkü sağlıklıydı ve benim stresim sütü de etkiliyordu çok şükür sonrasında iyi gitti mama takviyesini de bıraktım 😊
F

Fatma B.

24 Temmuz 2025 09:36
Benim kızım bugün 4 aylık oldu dk 3350 bugün tartıda 5500 çıktı persentil olarak 10 ile 25 arasında doktor mama verme dedi
F

Fatma B.

24 Temmuz 2025 09:37
Sütünüz yeterli ise bence mamaya başlama kız bebek benimki
Ö

Özge T.

24 Temmuz 2025 09:40
Busra Hanim ve Fatma Hanim cok tesekkur ederim 🙏🏻✨ ben dun gece mama vermeyi denedim almadı zaten diliyle ittirdi biberonu takilmak istemiyorum by ay simdi demir takviyesine basladik d vitamini devam
Ö

Özge T.

24 Temmuz 2025 09:41
Fatma Hanim mama vermeye basla dedi ama makati redediyor istemiyor zorlamakta ben istemiyorm ama bir yandan da kilo baskisi ustumde
E

Ela S.

24 Temmuz 2025 09:46
Biz annelerin en büyük takıntısı bu, elbette toplum baskısı da etkiliyor. Doymuyor mu,ben mi yetemiyorum,sütüm mü yetmiyor çok zor gerçekten bebeğim 8,5 aylık ilk aylarda aktif emmediği için kilo alımı günlük 22 gramdı doktor mama vermemizi istedi o anki panikle verdim elbette gelişimi geri kalmasın diye ama sık sık emziriyordum asla saat beklemiyordum bebeğim ne zaman emmek isterse emziriyordum böyle böyle çok kısa sürede mamayı bıraktık. Emzirme danışmanlığı bile aldım 😂 kendinize ve sütünüze güvenin ve sık sık emzirin 😊
F

Fatma B.

24 Temmuz 2025 09:47
Bence hiç öyle bir baskı üstünüzde olmasın önemli olan persentil aralığında olması benimki daha zayıf ama kaç doktora götürdüm hepsi mamaya gerek yok dedi her çocuk farklı mide kapasitesi farklı bazı bebekler sadece mama alır yine zayıftır yani
E

Ela S.

24 Temmuz 2025 10:09
Bizim vücut tipimiz nasıl ki annemize,babamıza,halamıza,teyzemize benzeyebiliyorsa bebeklerimizin de öyle. Bu iş biraz genetik bence. Şu an hepimiz zayıflamaya çalışıyoruz kilo çokta iyi değil zaten yeteri kadar olsun sağlıklı olsun en önemlisi o 😊

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir