Emzirme Hakkında

255 görüntüleme
E

Ece D.

24 Haziran 2026 01:20
Kızım 20 aylık. 1 aydır kademeli olarak azalttım gündüzleri özellikle. Ama geceyi bi türlü çözemiyorum. Krize giriyor vermezsem. Kucagımda sakinleşmiyo asla atıyo resmen kendini.

Akıl verin lütfen :(
C

Cerennn

24 Haziran 2026 02:01
Sizden süt kokusu aldığı için çok zor oluyor maalesef geceleri kesmek. Oğlum 17 aylıktı sütten kestiğimde gün içinde değil ama geceleri bir türlü azaltamamıştım bir iki kere eşim uyuttu. Kendı aileme komsu olduğum için bir kaç gece orda uyudu ve sonra tamamen kestık sütten. Birileri gece uyutma aşamasında yardımci olursa daha kolay atlatırsınız ve kararlı olun bir verip bir vermemezlık yapınca çocuk daha çok bağlanıyor.
Sibel Y.

Sibel Y.

24 Haziran 2026 05:23
Benim eşim görevde olduğu süreçte tek başıma bıraktırdım önce gece sonra gündüzü tek yaptığım şeyde sabırlı olmak ,bir hafta içerisinde yeni düzene de alışıyorlar ilk bir kaç gün direnç gösteriyorlar siz tutarlı ve kararlı olursanız bırakıyorlar geceleri memeler hasta oluyor hiç süt gelmiyor şimdi uyuyalım sabah lık lık içelim,sabah olup güneş doğunca memeler sana günaydın diyip süt verecek hep bu şekilde aynı cümlelerle yatırdım bir hafta sonra düzenli bir gece uykusuna geçtik rahat ettik bu arada gündüz daha kolay bıraktırmak ilgisini çekecek bir sürü aktivite oluyor park oyun grupları oyuncaklar gece iş sizde bitiyor bir hafta yıpranırsınız ama sonuç harika😂
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir