Emzirme Döneminde Sigara

503 görüntüleme
F

F.E.T

10 Mayıs 2026 14:07
Merhaba, emzirme döneminde sigara içen var mı? Bebeğe bir zararı oluyor mu?
M

Meliha T.

10 Mayıs 2026 14:15
Çok çok zararı mümkünse içmeyin
m

merve

10 Mayıs 2026 16:12
Maalesef direkt süte geçiyor
R

Rabia

10 Mayıs 2026 16:45
Benim de arada canım çekmiyor değil fakat çok çok zararlı olduğu için hiç içmedim tavsiye etmem
Elvan C.

Elvan C.

Premium Üye
10 Mayıs 2026 17:47
Ben yaklaşık 15 sene kullandım hamıleyken bıraktım kızım suan 6 aylık haftada 1-2 içiyorum
F

F.E.T

10 Mayıs 2026 18:34
Meliha Taşdemir
Çok çok zararı mümkünse içmeyin
Teşekkür ederim
F

F.E.T

10 Mayıs 2026 18:34
merve
Maalesef direkt süte geçiyor
Haklısınız, teşekkür ederim
F

F.E.T

10 Mayıs 2026 18:35
Rabia
Benim de arada canım çekmiyor değil fakat çok çok zararlı olduğu için hiç içmedim tavsiye etmem
Hamilelikte bıraktım ara sıra çok canım istiyor
F

F.E.T

10 Mayıs 2026 18:35
Elvan Cengiz
Ben yaklaşık 15 sene kullandım hamıleyken bıraktım kızım suan 6 aylık haftada 1-2 içiyorum
Anlıyorum, Allah kolaylık versin ben de arada çok istiyorum
a

aren

10 Mayıs 2026 19:25
ben hem sağım hem emzirme olarak ilerliyordum ilk doğduğunda çok canım istediğinde sağdıklarımdan verip en az dört beş saat emzirmiyordum ikinci ayından itibaren uyku düzenimizi oluşturduk en son akşam 19da emzirip uyutuyordum gece 1 gibi sağdığım sütlerden veriyodum o aralıktada sigaramı içip duşumu alıp gidiyordum yanına her an ağlama ihtimali olduğu zamanlarda da bir sigara hırkam vardı sapkalı her yerimi kapatan onu giyip içiyordum
F

F.E.T

10 Mayıs 2026 21:17
aren
ben hem sağım hem emzirme olarak ilerliyordum ilk doğduğunda çok canım istediğinde sağdıklarımdan verip en az dört beş saat emzirmiyordum ikinci ayından itibaren uyku düzenimizi oluşturduk en son akşam 19da emzirip uyutuyordum gece 1 gibi sağdığım sütlerden veriyodum o aralıktada sigaramı içip duşumu alıp gidiyordum yanına her an ağlama ihtimali olduğu zamanlarda da bir sigara hırkam vardı sapkalı her yerimi kapatan onu giyip içiyordum
Ben de gece emziriyorum sabah sağıyorum. Sigarayı çok özlediğim için bir senenin sonunda bugün ilk kez bir tane içtim. Hamilelikte bırakmıştım. Taktikleriniz güzelmiş :)
B

Begüm T. K.

15 Mayıs 2026 23:09
Rabia
Valla ben iki üç günde bir bir dal içiyorum kızım 10 aylık artık o kadar da olur biz de insanız bence
R

Rabia

15 Mayıs 2026 23:10
Begüm Tilbe Karga
Valla ben iki üç günde bir bir dal içiyorum kızım 10 aylık artık o kadar da olur biz de insanız bence
Orasını bilemem, ben normalde de nadir içen bir insan olduğum için zor olmadı ama başkaları için zor olabilir anlıyorum :)
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir