Emzirme Döneminde Saç Boyama

113 görüntüleme
S

Sena V.

16 Mart 2026 20:11
Emzirme döneminde saç boyanır mı? Boyanırsa doğumdan ne kadar süre sonra boyanır
Hatice C. .

Hatice C. ..

16 Mart 2026 20:36
Ben 7nci ayda natural adi altında daha az kimyasalı olan boya ile boyadım ön taraflarım çok beyazdı arada üç beş beyazlık bişey olsaydı hiç boyamazdim insallah benimki kadar çok değildir de mecbur kalmazsınız 梁
Afranur K.

Afranur K.

16 Mart 2026 20:38
Maalesef emzirme döneminde saç boyama önerilmiyor çünkü kafa derimizden bir çok ilacın emilimi mümkün. Bu ilaçların süte geçip geçmediği çok yoğun bir araştırma konusu değil ama boyaların içeriklerinin temiz olmadığını varsaydıkları için önermiyor doktorlar.

Doğal olan saç boyalarında da sadece amonyak yok , diğer bileşenlerin temiz olduğu yine düşünülmüyor.

Ombre gibi saç dibine değmeyen şekilde yapılabilir önerisi var onda da havalandırması güzel bir kuaför tercih edilmesi öneriliyor.

Eğer çok sıkıntı yaşıyorsanız da eğer ilk 1 yaş bebeğin en sık emdiği dönem bu dönemi atlattıktan sonra boyayın diyen hekimler de var.
T

Tuğba B. ..

16 Mart 2026 21:24
Her ay boyuyorum keyfimede değil saçlarım bembeyaz .hamileliğin ilk 3 ayı sıkıntı sonrası problem olmadığını söylüyor çoğu dr bazıları tam tersini söylüyor beyazınız yoksa keyfi amaçlı boyatmayın derim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir