Emzirme Döneminde Kullanılabilir Ağrı Kesiciler
239 görüntüleme
R
Rabia K. ..
2 Temmuz 2026 21:01
Bugün dişime işlem yapıldı ancak doktorum parolun yeterli olmayacağını söyledi arveles icmeliymisim emzirme ile ilgili bilgisi pek yok gibiydi bu durumu yaşayan bilgisi olan var mı lütfen cevaplayabilir misiniz
G
Gökçin N.
2 Temmuz 2026 21:23
Emzirme döneminde arveles önerilmiyor. Parol olur, yetmezse içinde ibuprofen olan ağrı kesiciler olur.
R
Rabia K. ..
2 Temmuz 2026 21:28
Emzirme döneminde arveles önerilmiyor. Parol olur, yetmezse içinde ibuprofen olan ağrı kesiciler olur.

Göktenur B.
2 Temmuz 2026 22:07
Arveles malesef kullanılmıyor bende dişimi çektirmiştim hatta çekimden sonra 4 saat emzirmedim sağıp öyle emzirmistim eğer imkanının varsa çok ağrınız olursa acile gidip parolu serum olarak alırsanız o cidden ağıriyo kesiyor
R
Rabia K. ..
2 Temmuz 2026 22:10
Arveles malesef kullanılmıyor bende dişimi çektirmiştim hatta çekimden sonra 4 saat emzirmedim sağıp öyle emzirmistim eğer imkanının varsa çok ağrınız olursa acile gidip parolu serum olarak alırsanız o cidden ağıriyo kesiyor

Göktenur B.
2 Temmuz 2026 22:12
Anestezi sorun olmaz emzirme için dedikleri için hemen emdi bebeğim ama arveles aklıma yatmadi kanal tedavisi oldum doktorların pek bilgisi yok iyiki içmedim
R
Rabia K. ..
2 Temmuz 2026 22:23
Çoğu doktor sorun olmuyor diyo hatta bende şaşırmıştım çünkü sezeryan doğum yaptığım da komple anestezi almıştım doğumdan hemen sonra emzirmistim ama doktorum emzirme dedi birde malesef dişim uyuşmadığı için 3 4 iğne yapıldı öyle olunca riske atmak istemedim

Afranur K.
2 Temmuz 2026 22:32
https://youtu.be/ec1kYOLwDXY?si=1NOTfpkCpuWX2g7s
1 dk 56. Sn ye bakın. Arveles ihtiyaç halinde güvenli grup ağrı kesicidir.
Ayrıca doktorunuz yapılabilecek en yüksek dozda anestezi yapmış olsun bebeğinizi güvenle emzirebilirsiniz. ( isterseniz anestezi konusundaki makaleyi de paylaşırım.)
Ayrıca doktorunuz yapılabilecek en yüksek dozda anestezi yapmış olsun bebeğinizi güvenle emzirebilirsiniz. ( isterseniz anestezi konusundaki makaleyi de paylaşırım.)
R
Rabia K. ..
2 Temmuz 2026 22:41
https://youtu.be/ec1kYOLwDXY?si=1NOTfpkCpuWX2g7s
Y
Yağmur A.
2 Temmuz 2026 23:11
Merhaba yenş doğum yaptıgımda epizyodan dolayı doktorum bana hem parol hem arveles yazmış ben kullanmıstım duzenli olarak arvelesi içtim hatta bi proglem olmadı ama bir kutu bittikten sonra bir kaç yerde önerilmediğini öğrendim cunku kadın dogum doktorum yazdığı için acıkcası arastırma gereği görmemiştim emzirdiğimi biliyordu bilemedim 🤷🏼♀️
Yükleniyor...