Emzirme Döneminde Kullanılabilir Ağrı Kesiciler

239 görüntüleme
R

Rabia K. ..

2 Temmuz 2026 21:01
Bugün dişime işlem yapıldı ancak doktorum parolun yeterli olmayacağını söyledi arveles icmeliymisim emzirme ile ilgili bilgisi pek yok gibiydi bu durumu yaşayan bilgisi olan var mı lütfen cevaplayabilir misiniz
G

Gökçin N.

2 Temmuz 2026 21:23
Emzirme döneminde arveles önerilmiyor. Parol olur, yetmezse içinde ibuprofen olan ağrı kesiciler olur.
R

Rabia K. ..

2 Temmuz 2026 21:28
Gökçin Noyan
Emzirme döneminde arveles önerilmiyor. Parol olur, yetmezse içinde ibuprofen olan ağrı kesiciler olur.
Çok teşekkür ederim
Göktenur B.

Göktenur B.

2 Temmuz 2026 22:07
Arveles malesef kullanılmıyor bende dişimi çektirmiştim hatta çekimden sonra 4 saat emzirmedim sağıp öyle emzirmistim eğer imkanının varsa çok ağrınız olursa acile gidip parolu serum olarak alırsanız o cidden ağıriyo kesiyor
R

Rabia K. ..

2 Temmuz 2026 22:10
Göktenur Bektaş
Arveles malesef kullanılmıyor bende dişimi çektirmiştim hatta çekimden sonra 4 saat emzirmedim sağıp öyle emzirmistim eğer imkanının varsa çok ağrınız olursa acile gidip parolu serum olarak alırsanız o cidden ağıriyo kesiyor
Anestezi sorun olmaz emzirme için dedikleri için hemen emdi bebeğim ama arveles aklıma yatmadi kanal tedavisi oldum doktorların pek bilgisi yok iyiki içmedim
Göktenur B.

Göktenur B.

2 Temmuz 2026 22:12
Rabia K.
Anestezi sorun olmaz emzirme için dedikleri için hemen emdi bebeğim ama arveles aklıma yatmadi kanal tedavisi oldum doktorların pek bilgisi yok iyiki içmedim
Çoğu doktor sorun olmuyor diyo hatta bende şaşırmıştım çünkü sezeryan doğum yaptığım da komple anestezi almıştım doğumdan hemen sonra emzirmistim ama doktorum emzirme dedi birde malesef dişim uyuşmadığı için 3 4 iğne yapıldı öyle olunca riske atmak istemedim
R

Rabia K. ..

2 Temmuz 2026 22:23
Göktenur Bektaş
Çoğu doktor sorun olmuyor diyo hatta bende şaşırmıştım çünkü sezeryan doğum yaptığım da komple anestezi almıştım doğumdan hemen sonra emzirmistim ama doktorum emzirme dedi birde malesef dişim uyuşmadığı için 3 4 iğne yapıldı öyle olunca riske atmak istemedim
Çok geçmiş olsun sezeryan sonrası hemen emzir demişlerdi tabi oda spinaldi sizin biraz ağır geçmiş belki ondandır
Afranur K.

Afranur K.

2 Temmuz 2026 22:32
https://youtu.be/ec1kYOLwDXY?si=1NOTfpkCpuWX2g7s

1 dk 56. Sn ye bakın. Arveles ihtiyaç halinde güvenli grup ağrı kesicidir.

Ayrıca doktorunuz yapılabilecek en yüksek dozda anestezi yapmış olsun bebeğinizi güvenle emzirebilirsiniz. ( isterseniz anestezi konusundaki makaleyi de paylaşırım.)
R

Rabia K. ..

2 Temmuz 2026 22:41
Afranur Keskin
https://youtu.be/ec1kYOLwDXY?si=1NOTfpkCpuWX2g7s

1 dk 56. Sn ye bakın. Arveles ihtiyaç halinde güvenli grup ağrı kesicidir.

Ayrıca doktorunuz yapılabilecek en yüksek dozda anestezi yapmış olsun bebeğinizi güvenle emzirebilirsiniz. ( isterseniz anestezi konusundaki makaleyi de paylaşırım.)
Çok teşekkür ederim doktorum emin olamadığı için kullanmaya çekindim anestezi sonrası hemen emzirdim
Y

Yağmur A.

2 Temmuz 2026 23:11
Merhaba yenş doğum yaptıgımda epizyodan dolayı doktorum bana hem parol hem arveles yazmış ben kullanmıstım duzenli olarak arvelesi içtim hatta bi proglem olmadı ama bir kutu bittikten sonra bir kaç yerde önerilmediğini öğrendim cunku kadın dogum doktorum yazdığı için acıkcası arastırma gereği görmemiştim emzirdiğimi biliyordu bilemedim 🤷🏼♀️
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir