Emzirme Döneminde Annede Çıkan Viral Enfeksiyon

75 görüntüleme
H

Hazal G. C.

16 Haziran 2025 04:03
Merhaba bebeğim 4 ay 11 günlük. Bende çok fazla sıklıkta yüzümde uçuk çıkıyor ve vekcavir adlı uçuk merhemini kullanıyorum. Bu dönemde bebeğimin yüzüm ile temasını mümkün oldukça kesiyorum takılabilecek seviyede olursa maske takıyorum ( bazen maskenin temas ettiği bölgede olduğu için tahrişi önlemek adına takmıyorum nefes alsın diye) bu durumda anne sütünden vb şekilde çocuğuma viral enfeksiyon bulaşabilir mi ve viral enfeksiyon merhemi sürmemde bir sakınca var mı
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

17 Haziran 2025 05:07
Enfeksiyonunuz geçene kadar maske kullanmaya devam Edip çocuğunuzun hastalıklı yere dokunmasına izin vermeyin. Güvenli bir şekilde emzirmeye devam edebilirsiniz…
Y

Yadigar A. Ç.

20 Haziran 2025 20:21
Merhabalar Osman bey benim bebeğim 7 aylık emziriyorum kendim 1 hafta önce zona diye bir kasintili hastalık geçirdim benim pesime 4 gün sonrası bebegimde su çiçeği çıktı benden geçme ihtimali olabilirmi birde su çiçeği geçiren hasta vucudundaki kabarcıklari kuruyup geçene kadar suya sokmayin yani duş aldirmayin diyor su değdiği zaman azdirip cogaltiyormus dogrulu varmidir 4 gündür yıkamiyorum neyapmam lazım tedavi icin krem ve damla kullaniyoruz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir