Emzirme Dönemi Demir Alımı

64 görüntüleme
E

Elvan

5 Mart 2026 22:03
Emzirme dönemindeyim ve aşırı saç dökülmesi yaşıyorum bunun için demire başlayacağım fakat emzirme dönemi hangi ilaçlar olur doktor tavsiyesi ile kullanan var mı
Afranur K.

Afranur K.

5 Mart 2026 22:12
Hamilelik döneminde kullandığınız tüm destek vitaminleri kullanabilirsiniz. Saç dökülmesi hormonal dengeden dolayı normal bu arada, 4-6. Ay arasında başlıyor. 1 yaşına kadar sıklıkla bitiyor.

Sadece demir değiş kompleks b vit de kullanın saç dökülmesi için.

Ben demir ilacı olarak devlet ilacı olan gynoferrosanal

B vit. Nbl nin kompleks b vit. Dil altından emilimi

Magnezyum da kullanıyorum. Kas kasılması ve sırt Ağrı’su için

Ya da isterseniz direk emzirme dönemi kompleks vit. Var mesela elenatal 3 ya da 4 olması lazım ona bakarsınız üstümde yazıyor zaten biri hamilelik son dönemi diğeri emzirme için.
E

Elvan

5 Mart 2026 22:13

Afranur Keskin

Emzirme döneminde kullandığınız tüm destek vitaminleri kullanabilirsiniz. Saç dökülmesi hormonal dengeden dolayı normal bu arada, 4-6. Ay arasında başlıyor. 1 yaşına kadar sıklıkla bitiyor.

Sadece demir değiş kompleks b vit de kullanın saç dökülmesi için.

Ben demir ilacı olarak devlet ilacı olan gynoferrosanal

B vit. Nbl nin kompleks b vit. Dil altından emilimi

Magnezyum da kullanıyorum. Kas kasılması ve sırt Ağrı’su için

Ya da isterseniz direk emzirme dönemi kompleks vit. Var mesela elenatal 3 ya da 4 olması lazım ona bakarsınız üstümde yazıyor zaten biri hamilelik son dönemi diğeri emzirme için.

Gynoferrosanal emzirme dönemi için uygun mu doktor tavsiyesi ile mi kullandımız acaba
Afranur K.

Afranur K.

5 Mart 2026 22:16

Elvan

Gynoferrosanal emzirme dönemi için uygun mu doktor tavsiyesi ile mi kullandımız acaba

Evet, hatta doğum zamanında doktorum birkaç tane birden reçete etti gelmekte zorlanırsan elinde bulunsun, özellikle lohuslaık dönemindeki kan kaybının yaşatacağı sıkıntıları yaşatmamak için sabah akşam içmemi istemişti.

İlk 1.5 ay 2 tane içtim şu an bir tane içiyorum sabahları aç karnına.
E

Elvan

5 Mart 2026 22:17

Afranur Keskin

Evet, hatta doğum zamanında doktorum birkaç tane birden reçete etti gelmekte zorlanırsan elinde bulunsun, özellikle lohuslaık dönemindeki kan kaybının yaşatacağı sıkıntıları yaşatmamak için sabah akşam içmemi istemişti.

İlk 1.5 ay 2 tane içtim şu an bir tane içiyorum sabahları aç karnına.

Teşekkür ederim 🌷

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir