Emzirme Danışmanlığı-öneri

108 görüntüleme
K

Kübra Ç.

28 Mart 2026 15:13
Merhaba, meme reddiyle baş edemiyorum. Danışmanlık alan, öneri verebilecek olan var mı? Çok ikilemde kalıyorum, neye göre tercih edeceğimi de bilmiyorum. Online danışmanlık alacağım. Önerilerinizi bekliyorum, çok teşekkürler şimdiden. Sevgiler🌸
C

Cemre T.

28 Mart 2026 15:40
Ben de araştırıyorum. Ama online danışmanlık işe yarar mı ondan da emin değilim. @emzirenanne Yasemin Tangören Öztürk var. Takip ettiğim kadarıyla donanımlı biri ama gerçek deneyim duymadığım için karar veremiyorum.
K

Kübra Ç.

28 Mart 2026 16:00
Cemre T.
Ben de araştırıyorum. Ama online danışmanlık işe yarar mı ondan da emin değilim. @emzirenanne Yasemin Tangören Öztürk var. Takip ettiğim kadarıyla donanımlı biri ama gerçek deneyim duymadığım için karar veremiyorum.
Bursa’da yaşıyorum, birebir danışmanlık veren var mı bilmiyorum. Online hizmet alan çoğu kişinin yorumları olumlu yönde ama bilemedim
H

Hatice F. Ö. ..

Premium Üye
28 Mart 2026 16:15
İstanbulda devlet hastanesi çam sakura var orada ücretsiz veriliyor. Laktasyon bölümü var. Yanlış hatırlamıyorsam adı böyleydi. Eğer İstanbuldaysanız önce oraya bir danışın isterseniz sonra özel birileri için bir fikriniz olur.
Deniz T.

Deniz T.

Premium Üye
28 Mart 2026 16:21
Merhabalar, iki bebegim de de meme reddi yaşadım ben bu süreci facebook üzerin de bir grup var Emzirme Akademisi diye orada danışmanlar ücretsiz olarak sizin sorunlarınızı özel post altın da değerlendiriyor ve size yardımcı oluyorlar. Ben desteklerini cok gördüm. Bir de instagram da Ayşegül Karabacak/Emzirme danışmanı var o bayanın da sayfasın da deneyimleri ve meme reddini cozumledigi danisanlari var. Online ya da Ankaradaysaniz sizi ziyarete de geliyor danismanlik aldiginiz da. Bunlar tavsiyedir umarim en yakin zaman da meme reddini yenersiniz
C

Cemre T.

28 Mart 2026 19:41
https://bursasehir.saglik.gov.tr/TR-743462/emzirme-destek-ve-relaktasyon-poliklinigi.html

Bursa Şehir Hastanesinde de varmış. Deneyebilirsiniz aslında 🌸
K

Kübra Ç.

29 Mart 2026 18:10
Çok teşekkür ediyorum🌸
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir