Emzirme Bırakma

270 görüntüleme
H

H. N.

29 Temmuz 2026 03:56
Emzirmeyi nasıl bıraktiniz daha kolay nasıl yapilabilir
D

Dilan

29 Temmuz 2026 08:07
Meme ucuna sirke süren var ama bu bebek için ne kadar sağlıklı bilmiyorum
F

Fatma

29 Temmuz 2026 09:07
bişeyler sürmeden kolay bir yöntemle bırakanlar varsa yardımcı olabilir mi bizde 2 yaşa geldik artık bırakmak istiyorum
M

Meryem D.

29 Temmuz 2026 09:26
Önce gündüz emzirmesini kestim yavaş yavaş unutuyor zaten sonra gece kendi kendine uykuya dalıyor
Fatma N. İ. .

Fatma N. İ. ..

29 Temmuz 2026 10:42
Merhaba 3 gün önce sabır taşı ile biraktirdim bebegeim 16 aylık aşırı memeye düşkündü şükür sabır taşı işe yaradı trendyoldan falan yoruma bakabilirsiniz  gece uykularimiz yavaş yavas düzelmeye başladı
H

H. N.

29 Temmuz 2026 12:41
Fatma Nur İnci
Merhaba 3 gün önce sabır taşı ile biraktirdim bebegeim 16 aylık aşırı memeye düşkündü şükür sabır taşı işe yaradı trendyoldan falan yoruma bakabilirsiniz  gece uykularimiz yavaş yavas düzelmeye başladı
Merhaba bizde 18 ayligiz memeye aşırı düşkün gece 10 kez uyanıyor artık tükenmiş vaziyetteyim bıraktırmam lazım diye düşünüyorum çünkü gündüz yemek yemesini bile etkiliyor bu durum. Dediğinizi araştıracağım
H

H. N.

29 Temmuz 2026 12:41
Fatma Nur İnci
Şuan tam olarak bıraktı mı nasıl bir yol izlediniz
H

H. N.

29 Temmuz 2026 12:42
Fatma
bişeyler sürmeden kolay bir yöntemle bırakanlar varsa yardımcı olabilir mi bizde 2 yaşa geldik artık bırakmak istiyorum
Sanırım bir şey sürmeden bırakmak için tamamen unutturarak ilerlemek lazım. O an istediğinde manipüle etmeniz lazım ama ben onu denedim bir süre unutuyor ama tekrar başa sariyor. Bir şey sürmek sanırım soğutmak için daha etkili
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir