Emzirme Bebeğinizin İlk Koruma Kalkanı
94 görüntüleme

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
27 Eylül 2025 06:54
🔸 Bebeğinizin hastalıklara karşı ilk savunması anne sütüdür.
🔸 Özellikle ilk 6 ay sadece anne sütü, bağışıklık sistemini güçlendirir, hem fiziksel hem duygusal gelişimini destekler.
🔸 Solunum yolu enfeksiyonlarından kulak iltihaplarına kadar birçok hastalığa karşı doğal bir koruma sağlar.
🔸 Emziren annelerde meme ve over kanseri riski azalır, doğum sonrası iyileşme süreci hızlanır.
Unutmayın, emzirme süreci doğru bilgi ve destekle çok daha sağlıklı ilerler.
Sorularınız için destek olmaktan mutluluk duyarım.
📞 0506 038 99 58
🔸 Özellikle ilk 6 ay sadece anne sütü, bağışıklık sistemini güçlendirir, hem fiziksel hem duygusal gelişimini destekler.
🔸 Solunum yolu enfeksiyonlarından kulak iltihaplarına kadar birçok hastalığa karşı doğal bir koruma sağlar.
🔸 Emziren annelerde meme ve over kanseri riski azalır, doğum sonrası iyileşme süreci hızlanır.
Unutmayın, emzirme süreci doğru bilgi ve destekle çok daha sağlıklı ilerler.
Sorularınız için destek olmaktan mutluluk duyarım.
📞 0506 038 99 58

Feyza Ç.
27 Eylül 2025 07:21
Merhaba evet bu konu çok güzel bir konu ve özel bir konu. Cümlelerimiz çok keskin geldi bana emzirirmeyen herhangi bir sebeple bunu sağlayamayan mama kullanmak zorunda olan anneleri incitip suçlayabilir diye düşünüyorum. Çünkü doğum sonrası lohusalıkta hormonlar bildiğiniz üzere normal değil.

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
27 Eylül 2025 08:01
Feyza hanım burada sadece emziren annelerden bahsettim eğer beni takip ediyorsanız Instagram sayfamdan ve buradan özellike emziremeyen annelerime ne kadar hassas olduğumu ve dikkatli olduğumu anlarsınız diye düşünüyorum. Aynı zamanda bir çok paylaşımımda da emziren ve emziremeyen anneler özelinde fazlaca videom ve yazım var. Yenidoğan yoğun bakım hemşiresi ve sekiz yıldır bu işi yapan biri olarak söylüyorum annelerden daha çok hassas ve düşünceli yaklaşım sergiliyorum. Çünkü hormonlar kaynaklı ve lohusalıktan kaynaklı annelerin geçici bir süre düşünceleri değişebiliyor ve hassaslaşabiliyorlar. Yorumunuz için teşekkür ediyorum Danışanlarım bilir ki ayrım yapmadan anne bebek özlelinde ilerliyorum.
L
Lale M. ..
27 Eylül 2025 08:21
Merhaba kızım 10 aylık 1 haftadır memeyi Reddediyor hiç bir türlü emiyor sürekli kafasını çeviriyor Göğüslerimde ağrı başladı sağıyorum bir şey çıkmıyor en fazla 10-20 cc

Feyza Ç.
28 Eylül 2025 14:47
@Esenay Çıtır daha önce sizi takip etmedim hani herhangi bir sosyal medyanızı burada bir iki yazınıza denk geldim evet. Ben sadece küçük bir hatırlatma yapmak istemiştim. Emeklerinize sağlık teşekkürler.