Emzirme
100 görüntüleme
İ
İrem
10 Temmuz 2026 13:51
Merhaba bebeğim 4 aylık anne sütü ve mama ile besleniyor sütüm az artırmaya çalışıyorum ama tiroid düzensizliğim yüzünden çok artmıyor en fazla 40-50 cc çıktı alıyorum sağdığımda bu şekilde kaç ay devam edebilirim emzirmeye 2 yaşına kadar emzirmem mümkün mü yoksa sütüm az olduğu için bebeğim emmeyi bırakır mı?
N
Nur ..
10 Temmuz 2026 14:17
Sağımla bebeğin emmesi aynı şey değil sağım yaptığınız cihaz ne kadar güçlü olursa olsun bebeğiniz gibi vakumlayamaz bebeğiniz emdiğinde daha çok süt içiyodur yani. Sık sık emzirmeye çalışın bu bir arz talep meselesi ne kadar çok emzirirseniz sütünüz o kadar çok üretilir 🌸
E
Esra Y.
10 Temmuz 2026 14:26
Ben de oyleydim. Su anda kizim 15 aylik denemedigim yol kalmadi sut arttirmak icin cok sagmiyordum zaten ama 4 aydan sonra süt sagmayi biraktim. 13 aya kadar mama ve emzirme devam ettik simdi sadece emzriyorum ve yemek yiyor. Gunde 1 kerede inek sutu. Uzulme emzirmeye devam et. Canini sikma inan buyutmeye gerek yok.
İ
İrem
10 Temmuz 2026 14:37
Ben de oyleydim. Su anda kizim 15 aylik denemedigim yol kalmadi sut arttirmak icin cok sagmiyordum zaten ama 4 aydan sonra süt sagmayi biraktim. 13 aya kadar mama ve emzirme devam ettik simdi sadece emzriyorum ve yemek yiyor. Gunde 1 kerede inek sutu. Uzulme emzirmeye devam et. Canini sikma inan buyutmeye gerek yok.
E
Esra Y.
10 Temmuz 2026 14:48
Rica ederim bacim. Keske o zamanlar kendimi bu kadar üzüp yipratmasaydim diyorum her halukarda buyuyorlar tadini cikar emzirmenin
B
Büşra ..
Premium Üye
11 Temmuz 2026 06:42
Benim de ilk baş sütüm azdı ve bebeğim memede savaş veriyordu. Süt artırmak için her tuşa bastım. Bende işe yarayanlar; Solgar b12, Bestlak damla, incir, hurma, dut suyu. Favorim dut suyu. Şişelere suyunu hazırlıyor içecek gibi direkt içiyorum. Ve bol bol uyumak su içmek. Bu şekilde yaparsanız arttığını görecekseniz. Bir de sağımı bırakmamak. Ancak biberona kolay alışıyorlar bunları yaparken meme reddi ile de mücadele veriyorum bu arada ne yazık ki. Bi tarafı düzeltsem diğer taraf elimde kalıyor. 3 ay 15 günlüğüz baya yorgun hissediyorum:/
İ
İrem
11 Temmuz 2026 07:08
Benim de ilk baş sütüm azdı ve bebeğim memede savaş veriyordu. Süt artırmak için her tuşa bastım. Bende işe yarayanlar; Solgar b12, Bestlak damla, incir, hurma, dut suyu. Favorim dut suyu. Şişelere suyunu hazırlıyor içecek gibi direkt içiyorum. Ve bol bol uyumak su içmek. Bu şekilde yaparsanız arttığını görecekseniz. Bir de sağımı bırakmamak. Ancak biberona kolay alışıyorlar bunları yaparken meme reddi ile de mücadele veriyorum bu arada ne yazık ki. Bi tarafı düzeltsem diğer taraf elimde kalıyor. 3 ay 15 günlüğüz baya yorgun hissediyorum:/
B
Büşra ..
Premium Üye
11 Temmuz 2026 07:14
Aynen öyle birini düzeltsek başka bir şey çıkıyor elinizden geleni yapıyorsunuz bence bu sizin çok iyi bir anne olduğunuzu gösteriyor üzmeyin kendinizi bu yorgunluklar gelip geçecek🌸
Yükleniyor...