Emzirme

78 görüntüleme
Yeşim .

Yeşim ..

12 Mayıs 2026 03:19
Bebeğim 2 ay 3 günlük gece emzirmelerinde sadecw tek meme emip uyuyor ne yapmalıyım
N

Nazlıcan

Premium Üye
12 Mayıs 2026 03:46
Aç olsaydı emmeye devam ederdi, kilo alımı çişli bezi yeterliyse dert etmeyin :) Benim de bebeğim 3,5 aylık, hala öyle yapıyor :)
Yeşim .

Yeşim ..

12 Mayıs 2026 03:49
Gece uyandığındaki bezi tam dolu bez değil çiş göstergesi yarıda oluyor, biraz relax olayım diyorum ama annelik işte içim rahat etmiyor ☺️
N

Nazlıcan

Premium Üye
12 Mayıs 2026 03:56
Yeşim
Gece uyandığındaki bezi tam dolu bez değil çiş göstergesi yarıda oluyor, biraz relax olayım diyorum ama annelik işte içim rahat etmiyor ☺️
Geceleri derin uykudayken daha az çiş yapıyorlar, gelişimi normalse aç olduğunda mutlaka belli eder zaten ☺️
Yeşim .

Yeşim ..

12 Mayıs 2026 03:57
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız ☺️
H

Hilal A.

12 Mayıs 2026 04:09
Benimde öyleydi diğer memeyi tersten emziriyordum yani solla aynı pozisyonda deneyin mutlaka etkisi olur hiç tutmuyor ise de mutlaka o memeyi 4 saat geçmeden sağım yapın💕
Yeşim .

Yeşim ..

12 Mayıs 2026 04:37
Hilal Ateş
Benimde öyleydi diğer memeyi tersten emziriyordum yani solla aynı pozisyonda deneyin mutlaka etkisi olur hiç tutmuyor ise de mutlaka o memeyi 4 saat geçmeden sağım yapın💕
Birde sütüm azalacak diye korkuyorum öyle deneyim birde 😔
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir