Emzirme

69 görüntüleme
Melike B. .

Melike B. ..

Premium Üye
20 Nisan 2026 21:37
Merhaba oğlum 14 aylık yakında 15 aylık olacak ama bu aralar sürekli meme istiyor her an her saniye vermediğinde ortalığı ayağa kaldırıyor hırçınlaşıyor böyle olunca da ek gıda yemiyor çünkü hep tok hissediyor ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz

Emzirmeyi bile sonlardırmayo düşündüm
M

Meliha T.

20 Nisan 2026 21:57
Önce gece emzirmesini yavaş yavaş kesmeye çalışın gün içindeki iştahına yansır
Melike B. .

Melike B. ..

Premium Üye
20 Nisan 2026 21:58
Neler yapabilirim nasıl yapmam lazım ?
G

Gül

20 Nisan 2026 22:17
Melike Bozkurt
Neler yapabilirim nasıl yapmam lazım ?
Bi öneride bulunmak ister benim oğlum 18 aylik geçen gun kansizligindan dolayi kontrole gittik hersey yolundaydı. Doktor bana gündüz meme vermeyi kes gece istedigin kadar ver dedi çünkü gündüz meme emen çocuk yemek yemez dedi. Bende zaten beni çok yordunuz için aynı sizin gibi düşündüm kestim memeden. Bir de doktor 1 yaşından sonra süt icmesi cok işe yaramaz dedi. Zaten Osman hocam da 18 aydan sonra azalatabilirsiniz diye duymuştum o yuzden ben kestim. Sizin su andaki sebebi cok büyük ihtimalle dişten dolayi oyle yapıyordur bu dönemde diş cok etkiliyor benimki bu ara ısırmaya takmış durumda. Allah kolaylık versin Allah bağışlasın
Melike B. .

Melike B. ..

Premium Üye
20 Nisan 2026 22:18
Gül
Bi öneride bulunmak ister benim oğlum 18 aylik geçen gun kansizligindan dolayi kontrole gittik hersey yolundaydı. Doktor bana gündüz meme vermeyi kes gece istedigin kadar ver dedi çünkü gündüz meme emen çocuk yemek yemez dedi. Bende zaten beni çok yordunuz için aynı sizin gibi düşündüm kestim memeden. Bir de doktor 1 yaşından sonra süt icmesi cok işe yaramaz dedi. Zaten Osman hocam da 18 aydan sonra azalatabilirsiniz diye duymuştum o yuzden ben kestim. Sizin su andaki sebebi cok büyük ihtimalle dişten dolayi oyle yapıyordur bu dönemde diş cok etkiliyor benimki bu ara ısırmaya takmış durumda. Allah kolaylık versin Allah bağışlasın
Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim
Melike B. .

Melike B. ..

Premium Üye
20 Nisan 2026 22:24
Gül
Sonlandırır iken bir şey kullandınız mı peki ne yaptınız acaba
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir