Emzirme
64 görüntüleme
G
Gizem Ü.
10 Nisan 2026 00:17
Çocuğum 22 günlük sütüm az olduğu için mama da veriyoruz artması için ne yapmalıyım
E
Ece ..
10 Nisan 2026 00:31
Gizem Merhaba, ben sütüm artsın diye çok su içtim bence en işe yarar yöntem bu oldu, sütünün az olduğunu düşünme eminim ki bebeğine yetiyordur ek olarak bestlak damla ile birlikte solgarın brewers yeast’ını kullandım, solgar 2 şerli içiliyor, ten tene temasda çok etkili oldu, çok zor biliyorum ama hep pozitif kalmaya çalış
G
Gizem Ü.
10 Nisan 2026 00:34
Arttığından nasıl emin olup mamayı ne zaman bırakabilirim ve artar mı pes etmek istemiyorum gerçekten
S
Sema
10 Nisan 2026 00:35
Sütünün yetmediğini neye dayanarak karar verdiniz? Kilo alımı düşük mü? Kilo da azalma mı var? Stres yapmayın bol su için. Tahmin helvası çiğ kuruyemiş yiyin. Sütünüz artacaktır. Destekçiniz varsa bebeğiniz uyudukça sizde dinlenin. Göğüsleriniz dolduğunu hissederseniz sağım yapın o da etkili pluyor
S
Sema
10 Nisan 2026 00:36
Gün içinde çişli bez sayısı 4-5 yapıyor mu kaka durumu nasıl?
S
Sema
10 Nisan 2026 00:39
Birde emerken her iki memenizi aynı anda değil biri ilk bitirip sonra diğerine geçin ki öndeki sütü değil arkadan gelen yağlı sütü içsin. Ve de gazı çok olmamış olur bebeğinizin
E
Ece ..
10 Nisan 2026 00:43
Sütünün bebek emdikçe artacak arz-talep meselesi, mama yerine süt vermeye başladığında otomatikman mamayı bırakmış olucaksın zaten istersen kendini hazır hissettiğinde birer ikişer mama ile emzirmeyi yer değiştirerek mamayı bırakabilirsin
G
Gizem Ü.
10 Nisan 2026 00:51
Sadece emdiğiğinde sürekli aranıyor ve uykuya dalamıyor bu yüzden sütümü az olduğunu düşündük ve sağlığımda ilk günler 5cc anca geliyordu son sağdığımda gün içinde 20cc anca oldu
G
Gizem Ü.
10 Nisan 2026 00:52
Gün içinde çişli bez sayısı 4-5 yapıyor mu kaka durumu nasıl?
S
Sema
10 Nisan 2026 01:00
Sadece emdiğiğinde sürekli aranıyor ve uykuya dalamıyor bu yüzden sütümü az olduğunu düşündük ve sağlığımda ilk günler 5cc anca geliyordu son sağdığımda gün içinde 20cc anca oldu
G
Gizem Ü.
10 Nisan 2026 01:20
El pompası ile sağdınız yoksa eller serbest mi makine ile . Kilo alımı düşük mü mamaya da aşırılarsa akışına hızlı geliyor meme ona yavaş geldiği için ilerde meme ile kavga haline girebilir onu dengelemenizgerek gizem hanım emzirmeye odaklanın sürekli emzirin bebekler hep aranır sizin kolunuzda huzur bulur emdiğinde uyuyorsa doyuyordur. Şu an doyur uyut alt değiştir
S
Sema
10 Nisan 2026 01:23
Eller serbest almıştım sonra onunla çok verim alamadığım için Philips‘in elektrikli pompasını da aldık. Kilo alımı normal mamayı da enjektörle veriyoruz o yüzden biberonu alıştırmadık. Memede sürekli uykuya geçiyor ama bıraktığımda uyanıyor hemen
G
Gizem Ü.
10 Nisan 2026 01:26
Bu çok normal sizin kucağınızda uyumak istiyor. Belli dönem kucakta uyku yapmak istiyorlar ne güzel anlarınız müsade edin uyusun. Bence sütünüz yetiyor ☺️