Emzirme
56 görüntüleme
N
Nurcn
9 Nisan 2026 19:51
5 buçuk aylık bebeğim hiç emmedi memeyi hep reddettti desteksiz de tek başıma yapamadim tutturamadim emzirmek istiyorum süt yok hiç denesem yapabilir miyim araştırdım ama korkuyorum ayı da baya var sıfırdan emmek için vicdan azabı çekiyorum emziremedigim için ama o sürece girmek de çok korkutuyor beni bu durumu yaşayan anneler varsa lütfen yardımcı olabilir mi?
D
D ..
9 Nisan 2026 20:03
Sütünüz hiç mi gelmedi az az var mı
D
D ..
9 Nisan 2026 20:04
bence deneyebilirsiniz ne kaybedersiniz ki
N
Nurcn
9 Nisan 2026 20:05
Sütünüz hiç mi gelmedi az az var mı
N
Nurcn
9 Nisan 2026 20:06
Biyolojik anne olmayanlar bile emzirebiliyomus ama büyük bi korku ve kaygı yaşıyorum ya yine olmazsa diye
D
D ..
9 Nisan 2026 20:11
Bende 3. Ayda emzirmeye başladım 3. Aya kadar sağdım verdim biberon reddi yaptı
Korkulacak bişey yok stres yapmayın gelir gelmez mi diye siz teklif edin uykuya geçerken falan kabul ederse ne mutlu etmezse de aynı devam ediyorsunuz zaten ama en önemlisi stres yapmayın uykusunda vermeye çalışın mesela ilk başlarda boşta çeker emzik olarak kullanır öyle yavaş alıştırırsınız
Korkulacak bişey yok stres yapmayın gelir gelmez mi diye siz teklif edin uykuya geçerken falan kabul ederse ne mutlu etmezse de aynı devam ediyorsunuz zaten ama en önemlisi stres yapmayın uykusunda vermeye çalışın mesela ilk başlarda boşta çeker emzik olarak kullanır öyle yavaş alıştırırsınız
N
Nurcn
9 Nisan 2026 20:13
Relaktasyon polikliniğine başvursam yardımcı olurlar mi bu konuyla alakalı
D
D ..
9 Nisan 2026 20:15
Biyolojik anne olmayanlar bile emzirebiliyomus ama büyük bi korku ve kaygı yaşıyorum ya yine olmazsa diye
N
Nurcn
9 Nisan 2026 20:16
İnşallah yetiyodur yorumlarınız için çok teşekkür ederim 🙏
D
D ..
9 Nisan 2026 20:17
Relaktasyon polikliniğine başvursam yardımcı olurlar mi bu konuyla alakalı
D
D ..
9 Nisan 2026 20:19
İnşallah yetiyodur yorumlarınız için çok teşekkür ederim