Emzirme

122 görüntüleme
Perihan E. .

Perihan E. ..

22 Şubat 2026 09:12
Emzirirken sol göğsüm çok ağrıyor bebeğim 5 aylik neden olabilir acaba
D

Damla Ö.

22 Şubat 2026 09:37
Ağrı derken nasıl bir ağrı? Benim bebeğim de sağ emerken sol sızlar bu genel olabilen birşey. Yada süt fazlalığı olabilir mi?
Perihan E. .

Perihan E. ..

22 Şubat 2026 09:42

Damla Ören

Ağrı derken nasıl bir ağrı? Benim bebeğim de sağ emerken sol sızlar bu genel olabilen birşey. Yada süt fazlalığı olabilir mi?

Yani şöyle sol göğsü emerken çok ağrı yapıyor ama sağ göğüs öyle değil
Perihan E. .

Perihan E. ..

22 Şubat 2026 09:42

Damla Ören

İçimden bişey çekiyormuş gibi bir ağrı hissettiriyor
D

Damla Ö.

22 Şubat 2026 09:50
Evet benimde oluyordu bebeğim küçükken emzirirken bıraktıracak kadar olurdum ama geciyor annesi sıcak su ile masaj yapıp sağın arada süt delikleri açılsın rahat aksın faydasını görürsünüz umarım
Perihan E. .

Perihan E. ..

22 Şubat 2026 09:51

Damla Ören

Evet benimde oluyordu bebeğim küçükken emzirirken bıraktıracak kadar olurdum ama geciyor annesi sıcak su ile masaj yapıp sağın arada süt delikleri açılsın rahat aksın faydasını görürsünüz umarım

Teşekkür ederim 🌺
B

Buket ..

22 Şubat 2026 12:35
Pozisyona ve nasıl kavradığına dikkat edin benim bebeğimde 10 aylık ama bazen emerken çekilme hissi oluyor pozisyon değiştirip düzgün kavramasını sağlıyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir