Emzırme

112 görüntüleme
G

Gamze A.

25 Ocak 2026 20:48
Arkadaşlar ben grıpten iğne yedım ve 12 saat emzıröem gerekmıs böyle bişeyle karsılasan oldumu şuan çok zorlanıyorum memeyle uyuyo çünkü onerı
Damla B.

Damla B.

25 Ocak 2026 22:00
Ben de grip atlattım antibiyotik serum vs verdiler ama emzirdiğimi söylediğim için ona uygun ilaçlar verdiler. Kötü olmuş emzirememe durumu. Eğer uyumazsa sütyeniniz varken göğsünüze alın emzik verin o şekilde sakinleştirin belki uyur. Emme duygusu için emzik çok hayat kurtarıyor, göğsünüzde de sizin kokunuzla rahatlar. Ayağınızda sallamayı da deneyebilirsiniz. Umarım bu gece sizi zorlamaz 🙏🙏
G

Gamze A.

25 Ocak 2026 22:03
Bende söyledim ama hıc bısey yapamauız veremeyız tek bılıuolar ölsek desek bıle yok dıyolar bezdım valla hı artık emzık alan bır bebek degıl malesef o yüzden durdurmak çok zor olıyo bu gece nobetcı gıbıyım zaten 😏 atak haftasındayuz zaten
Damla B.

Damla B.

25 Ocak 2026 22:05

Gamze Aktaş

Bende söyledim ama hıc bısey yapamauız veremeyız tek bılıuolar ölsek desek bıle yok dıyolar bezdım valla hı artık emzık alan bır bebek degıl malesef o yüzden durdurmak çok zor olıyo bu gece nobetcı gıbıyım zaten  atak haftasındayuz zaten

Kötü olmuş sizin için. Umarım bebeğiniz rahat geçirir bu geceyi sizi çok zorlamaz❤
G

Gamze A.

25 Ocak 2026 22:09
Teşekkürler ama sanmıyorum 🥺

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir