Emzirme
120 görüntüleme
N. A.
23 Ocak 2026 03:13
Doğum yapalı iki gün oldu sezaryen oldum doğumdan sonra da anestezi almışım sütüm çok yetersiz beslenme olarak mama kullanımı sizce yanlış mı ?
M
Mushviga M.
23 Ocak 2026 05:04
Rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.Bana doktorum olurda yetmezse diye,yazmıştı.Doktorunuza sorun

Hatice C. ..
23 Ocak 2026 06:28
Gelir sütün bol su iç karnını doyur dinlen daha yeni doğum yapmışsın 1 hafta kadar olsun baktın az o zaman mama düşün şimdi zaten bebeğin emecegi miktarda az olur midesi küçük onun
N. A.
23 Ocak 2026 07:07
Memeye geldiği an çığlığı basıyor az geldiği için doymadığı için
C
Cennet ..
23 Ocak 2026 07:32
Tabiki bu süreçte sütünüzü arttırmak için çaba sarfedin ama her emzirme sonrası mama verin sarılık olmasın. Hastane süreci mama vermekten daha çok zarar veriyor bence. Sık sık emzirmeye devam edin. Hoşaf incşr tahin helvası ve bol su sütü arttırır.

Rasime Ç. ..
23 Ocak 2026 09:41
Nur hanım bende sezaryan doğum yaptığımda ilk 3,4 gün sütüm azdı mama verdim sakın ben yetemiyorum diye düşünme önemli olan bebeğinin doyması aç kalmaması daha sonra eve geçtikten sonra iyi beslenip bol bol su içtim ve sütümü sağdım o günlerde kendimi yetemiyorum gelmiyor diye çok hırpaladım siz yapmayın kendinizi bunu lütfen ilk günler doğru emzirme pozisyonu bulamıyoruz diye zor geliyor emzirmek zamanla alışıcaksınız bebekler yeni dogdugunda emme refleksi az olduğundan memeyi hemen bırakıyor sakın vazgeçmeyin bu arada biberon kullanımına çok dikkat edin anne gögsüne uyumlu biberon seçerseniz ilerde meme redi sorunu olmaması için benim kızım 7 aylık şuan ben 1,5 ay sağıp biberonda verdim memeye gelir gelmez basıyordu çığlığı şükür Allah’a ikinci ayından bu yana emziriyorum kendine çok iyi bak sen iyi olursan bebeğinde iyi olur 🌺
B
Büşra Ç. ..
23 Ocak 2026 11:23
Nur hanım benim bebeğim dördüncü gün sarılık oldu sapsarıydı buna dikkat edin lütfen. Sürekli iki saatte bir uyandırın ve emzirin. Bebeğinizin ilk 15 gün civarı ağlamaları gaz değil açlıktır bunuda atlamayalım. Günde 5-6 ıslak bez aldığınızdan emin olun ve mama öcü değildir gerektiğinde kullanımı bebeğiniz için faydalıdır.
B
Büşra T.
23 Ocak 2026 11:27
Doğum yapar yapmaz süt hemen gelmıyor aç kalmaması için mama vermekte fayda var
N.
23 Ocak 2026 12:22
Her iki memenizi 10 dakika emzirip ardına mama verebilirsiniz, bana doktorum böyle yapmamı söylemişti. Sarilik ve kilo kaybı olmaması için