Emzırme
69 görüntüleme
B
Buse Ö.
21 Ocak 2026 10:55
Bebeğim 2 aylık olmak üzere 17 gun yogun bakimda kaldi , emmek istemiyor sabit .Biraz emip sürekli itikliyor ağlıyor canı yanar gibi pamukcugu oldu ondan kaynaklimi bilmiyorum ilacta kullandik damaklari dilinde hala var ondanmi bilmiyorum , gogus ucu kullandim sevmedi , avent biberon kullaniyoruz sütü sağıp verdigimde iciyor , uykuluyken az da olsa iciyor fakat sabit emmiyor yaşayan varmı ?
S
Selin E.
21 Ocak 2026 12:12
Benim kızımda yoğun bakımda yattı. Aynı şekilde emmek istemiyor. 4 aylık oldu hala sağarak veriyorum. Bence yoğun bakımda hızlı bir şekilde mamayla doydukları için emmek çok zahmetli geliyor istemiyorlar.
B
Buse Ö.
21 Ocak 2026 12:18
Yaa gecmis olsun sizede 💖herseyi denedim ama olmuyor bu durum insani üzüyor gercékten acaba bi çözümü varmı 🥲 @Selin Erçelik
S
Selin E.
21 Ocak 2026 12:25
Ben emzirme danışmanıyla da görüştüm, bir sürü şey denedim ama olmadı açıkçası. İnşalah sizin memeye döner. Sağıp vermek yoruyor insanı. Hem vakit hem temizliği derken ekstra iş.
B
Buse Ö.
21 Ocak 2026 12:42
Evet cok haklisin mamada sagmakta cok zor , plates topuyla ve ayakta gezrrek emzirme görmustum onlari deneyecegim insallah olur @Selin Erçelik