Emzirme
75 görüntüleme
A
Ayşenur Ö.
6 Ocak 2026 21:00
Yenidoğan bebek ne zamana kadar uyandırılıp emzirilmeli? Ne kadarlık olduğunda kendi uyanması beklenmeli?

Ebru K. ..
6 Ocak 2026 21:02
Eğer tam zamanında doğduysa, prematüre değilse ve tıbbi bir engeli yoksa; bırakın uyusun."
A
Ayşenur Ö.
6 Ocak 2026 21:04
İlk hafta sarılık riski vardı o yüzden uyandırıyordum şimdi 10 günlük oldu uyandırsam da emmiyor tekrar uyuyor. Ama korkuyorum şekeri düşerse diye de
D
Damla B.
6 Ocak 2026 21:20
Kızım da sarılık atlattı. 1 aylık olana kadar 2 saatte bir alarm kurdum (gece de dahil) emzirdim mama verdim hep korkumdan. Aylık kontrolünde doktorum kızdı bana bırak artık diye o acıkınca kalkar kendini yıpratırsın böyle dedi. 1 aylık bebek acıktığında uyanır endişe etme artık dedi öyle bıraktım
A
Ayşe Ş. ..
6 Ocak 2026 21:21
Biz ilk ay hep zorlaya zorlaya uyandırdık. Sonra kontrolde doktor güzel gelişimi deyince uyanmasını bekledik. Kendi uyandı hep zaten

Ayşe N. C.
6 Ocak 2026 21:59
Bırakın uyusun demeyiniz ilk başlarda sarılık olmaması için sık sık emzirin
R
Rümeysa A.
6 Ocak 2026 22:02
14 günlüğe kadar 2 saatte bir emzirdim sarılık riski geçtikten sonra hiç ellemedim kendisi ne zaman uyanırsa o zaman emzirdim çok şükür boyu kilosu yerinde gelişimi için uykuya da ihtiyacı var
A
Ayşenur Ö.
7 Ocak 2026 00:31
Sarılık riskinden dolayı bende 2 saate bir emzirip üzerine mama verdim. Kontrolde sarılık riski kalmadı demişti doktor. Soracaktım unutmuşum uyandırma mevzusunu
M
Meral I.
7 Ocak 2026 16:17
Sarılık geçene kadar bende alarm kurdum iki saatte bir uyandırdım şuan 23 günlük kendisi uyanınca veriyorum genelde de üç saat olunca kendi kendine uyanıyor