Emzirme

75 görüntüleme
A

Ayşenur Ö.

6 Ocak 2026 21:00
Yenidoğan bebek ne zamana kadar uyandırılıp emzirilmeli? Ne kadarlık olduğunda kendi uyanması beklenmeli?
Ebru K. .

Ebru K. ..

6 Ocak 2026 21:02
Eğer tam zamanında doğduysa, prematüre değilse ve tıbbi bir engeli yoksa; bırakın uyusun."
A

Ayşenur Ö.

6 Ocak 2026 21:04
İlk hafta sarılık riski vardı o yüzden uyandırıyordum şimdi 10 günlük oldu uyandırsam da emmiyor tekrar uyuyor. Ama korkuyorum şekeri düşerse diye de
D

Damla B.

6 Ocak 2026 21:20
Kızım da sarılık atlattı. 1 aylık olana kadar 2 saatte bir alarm kurdum (gece de dahil) emzirdim mama verdim hep korkumdan. Aylık kontrolünde doktorum kızdı bana bırak artık diye o acıkınca kalkar kendini yıpratırsın böyle dedi. 1 aylık bebek acıktığında uyanır endişe etme artık dedi öyle bıraktım
A

Ayşe Ş. ..

6 Ocak 2026 21:21
Biz ilk ay hep zorlaya zorlaya uyandırdık. Sonra kontrolde doktor güzel gelişimi deyince uyanmasını bekledik. Kendi uyandı hep zaten
Ayşe N. C.

Ayşe N. C.

6 Ocak 2026 21:59
Bırakın uyusun demeyiniz ilk başlarda sarılık olmaması için sık sık emzirin
R

Rümeysa A.

6 Ocak 2026 22:02
14 günlüğe kadar 2 saatte bir emzirdim sarılık riski geçtikten sonra hiç ellemedim kendisi ne zaman uyanırsa o zaman emzirdim çok şükür boyu kilosu yerinde gelişimi için uykuya da ihtiyacı var
A

Ayşenur Ö.

7 Ocak 2026 00:31
Sarılık riskinden dolayı bende 2 saate bir emzirip üzerine mama verdim. Kontrolde sarılık riski kalmadı demişti doktor. Soracaktım unutmuşum uyandırma mevzusunu
M

Meral I.

7 Ocak 2026 16:17
Sarılık geçene kadar bende alarm kurdum iki saatte bir uyandırdım şuan 23 günlük kendisi uyanınca veriyorum genelde de üç saat olunca kendi kendine uyanıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir