Emzirme

92 görüntüleme
Aybike A. .

Aybike A. ..

28 Aralık 2025 14:22
9 aydır emziriyorum ve artık kendimi hiç iyi hissetmiyorum günden güne zayıflıyorum eski kilomun bile altına düştüm. Sürekli midem bulanıyo vücudum agrıyor kan testi verdim hiç bir sorun yok ama ben o kadar güçsüzüm ki çocuğumu zor kucagıma alıyorum kalçam bile eridi dümdüz oldu zayıflıktan bunu yaşayan var mı emzirmeye devam etmek istiyorum ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Çağla D.

Çağla D.

28 Aralık 2025 14:40
Bence yeterince emzirmişsiniz kendinizi bu konuda kötü hissetmeyin yavaş yavaş bırakın sizde önemlisiniz kendiniz iyi değilken bebeğe iyi gelmezsiniz
Aybike A. .

Aybike A. ..

28 Aralık 2025 14:54
Bunu bende çok düşündüm ama emzirmenin kolaylığına alıştım sanırım mama vermek aşırı zor gelirmiş gibi hissediyorum ve oğlum o kadar memeye düşkün ki saat başı emmek istiyor ek gıda veriyorum onu yiyip üstüne beni emiyor böyle bir bebek nasıl bırakır🥲
G

Gül Y.

28 Aralık 2025 16:05
Vitamin takviyesi alıyor musunuz Aybike hanım. D vitamini ve demir en bilineni ama magnezyum da hem kaslar hem ruh sağlığı için çok önemli alabilecek durumunuz varsa magnimore plus çok iyidir tabiki sizin de ruh ve fizik sağlığınız çok önemli ama bebeğinizin emmesi de çok önemli ve kıymetli benim bebeğim 3.5 aylık ne yaptıysam sütüm olmadı emzirmek çok kıymetli
Aybike A. .

Aybike A. ..

28 Aralık 2025 16:37
Magnezyum d vit ve b12 kullanıyorum evet çok kıymetli emzirmek bende severek emziriyorum fakat sanırım sağlığımdan olmaya başladım 🙁
Aybike A. .

Aybike A. ..

28 Aralık 2025 16:39
Üzülmeyin lütfen bebişiniz sağlıklıysa gerisinin hiç bir önemi yok 🥰

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir