Emzirme

81 görüntüleme
D

Damla

28 Kasım 2025 09:11
Bebeğim şu an 65 günlük. Yaklaşık 10 gündür falan emzirirken oturmamı istemiyor. Ayakta emzirmemi istiyor. Otururken memeyi almıyor. Ayağa kalktığımda sorun olmuyor. Ayrıca bazen normal pozisyonda emmekte istemiyor. Football pozisyonu dedikleri pozisyonda emmek istiyor. Ama bazen.bu isteklerinin hepsi sadece gündüzleri oluyor. Gece uykuluyken normal pozisyonda oturarak emziriyorum. Gece bunu sorun etmiyor. Ama gündüz uyanıkken sorun oluyor. Sorun ne anlamıyorum. Benzer bir durumu yaşayan var mı? Bunu nasıl çözebilirim? Normalde nasıl emdiğinin önemi yok ama bir yerden sonra yorukuyorum. Özellikle de football pozisyonunu ayaktayken uygulamak aşırı yorucu oluyor
D

Dilber K.

28 Kasım 2025 09:20
Meme reddi sürecine girmişsinz herbebek bunu annesine yaşatıyor önemli olan bu süreci atlatmak 6. Ayla düzeene giriyor
D

Damla

28 Kasım 2025 09:32
@Dilber Kaya ama sadece anne sütü veriyorum. Mama kullanmıyoruz. Biberon vermiyorum. Sadece emziriyorum. Uykuya dalması için emzik kullanıyoruz. Emziği de ilk ay vermedim. 1 ayın sonunda verdim. Neden meme reddi oldu ki acaba?
D

Dilber K.

28 Kasım 2025 09:42
Biyolojik olarak ilk büyük büyüme sürecine giriyorsunuz bebeğiniz etrafını keşfediyor uyaranlari farkediyor buda ondan dikkat dağıtıyormeme reddine sebebiyet veriyor
D

Dilber K.

28 Kasım 2025 09:43
Çokcok çok normal bı durum
D

Damla

28 Kasım 2025 10:00
@Dilber Kaya peki bir şey daha sorucam. Gündüzleri uyanıkken pek yatmak istemiyor. Sürekli kucak istiyor. Ama kucağımdayken yine oturmamı istemiyor.Oturunca ağlıyor. Bu da mı aynı sebepten acaba
D

Dilber K.

28 Kasım 2025 13:21
Çok normalilk 3ay asla düzen beklemeyinoatron bebek çünkü
D

Dilber K.

28 Kasım 2025 13:22
Patron bebek çünkü o ne derse.O olur 🤣

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir