Emzirme

131 görüntüleme
G

Gizem K.

28 Eylül 2025 18:02
Bebeğim 2.5 aylık 1 aylıktan beri gündüzleri emmemeye başladı emip ağzını yormak istemiyor sanki lıkır lıkır aksın istiyor kavga ediyor ön sütü alıyor son süte çaba göstermiyor kavga ediyor aslında emse süt gelecek ama geceleri dolu olunca emiyor bende hem sağıyorum hem mama veriyorum doktorumuz öyle dedi. Sizce bu durum ilerleyen aylarda düzelir mi sürekli emmek ister mi yapıştığı günler olur mu çok üzülüyorum bu duruma😔
Elif Ö. C.

Elif Ö. C.

28 Eylül 2025 18:05
Ya sütünü biraz sağıp öyle meme ye tuttur ya da emsin kalanı sağıp öyle vermen gerekir ben öyle yapıyorum ama bu ara kızım daha sık emmeye başladı memeyi şimdi de bineronla kavga ediyor
S

Sahra Y.

28 Eylül 2025 18:08
Her donem farklilasiyorlar Gizem hanim. Ben mesela kendimden ornek vereyim. Dorduncu ayda yalanci meme reddi yasadik, kabus gibiydi. Goguslerim sisti, emziremedigim icin huzursuzdum ve ne yapsam olmadi. En son muslin ortup altinda emzirdim ama hic gecmeyecek sandim. Bir gun gecmis, fark bile etmedim bi baktim emiyo. Yarina bile her sey degismis olabilir 🫂😊
Elif Ö. C.

Elif Ö. C.

28 Eylül 2025 18:08
Yani benim kızım ilk bi ay meme hiç emmiyordu şimdi biberon artı emme ile gidiyoruz eskisine oranla daha çok meme ye alıştı Kişiden kişiye değişkenlik gösterir bu durum bence
G

Gizem K.

28 Eylül 2025 18:10
Reflüsü olan bir bebek biberonu bile tekte içmiyor defalarca susturup içirmeye çalışıyoruz memede de öyle kavga ediyor reflüsüyle bir ilgisi olabilir mi acaba
Elif Ö. C.

Elif Ö. C.

28 Eylül 2025 18:13
Yatarak ya da ayakta emzirmeye çalış ben biraz da öyle aştım bu durumu şarkı söyledim konuştum onu sakinleştirdi şekilde yaklaştım meme istemeyince zorlamadım hemen pozisyon değiştin ayağı kalktım kucağıma aldım gezerek emzirdim çocuk bu zaman zaman Sahra hanımın da dediği gibi bi gün kalkıyorsun huyu değişmiş Bir gün meme emiyor ertesi gün emmiyor uykulu iken uykudan uyanınca meme teklif et birde emme se bile benim bebeğim başta. Sadece ayakta oyuncak gibi meme yi emiyordu süt içmiyor rahatlamak için emzik gibi kullanıyordu ama olsun dedim alışır en azından bi dene umarım yarar işe çok yazdım hakkını helal et bende sor dönemler yaşadım ondan yardımcı olmak için yazdım benim beneğim de3 aylık oldu
Elif Ö. C.

Elif Ö. C.

28 Eylül 2025 18:15
Benimki de çok ağlıyor kusuyor kavga ediyor meme de etmiyor kavga artık ama biberon ile ağlaya aglaya içiyor onu bende çözebilmiş değilim aç değil herhalde diyorum bezine bakıyorum günde 7 8 kez yapıyor çişini anlam veremiyorum bende o kısma
S

Sahra Y.

28 Eylül 2025 18:18
Ben de cok ugrastim emzirmek icin. Cok sukur hala emiyor ama kolay bir surec degil. Memeyle kavgasi acaba sut akisiyla alakali olabilir mi? Sagarken gormussunuzdur, cok tazyikli geliyo olabilir mesela, oyleyse makas taktigi ise yarar diyorlar. Ya da sutunuzu arttirmaya calisiyor olabilir. Meme ucunun seklinden ds olabilir. Pozisyondan da olabilir. Havadan sudan bile olabilir 😅 endise etmeyin, su akar yolunu bulur. Cis sayisini tamamliyorsa bir sekilde iciniz rahat olsun bence. Onlar bizden daha becerikli bu konuda bence. Memeyle aralarinda ozel bir iliski var 😅
G

Gökçin N.

28 Eylül 2025 18:25
Benimki aynıydı. 3.aydayız. Böyle çok günlerimiz oldu. Şunu kabul etmek gerekiyor bence,bebek bunlar. Bir gün geliyor memeye düşüyor,bir gün geliyor memeden nefret ediyor. Kendinizi üzmeyin bir şekilde büyüyecekler. Biz elimizden geleni yapıyoruz ve çok iyi anneleriz :)
H

Halenur Ç.

28 Eylül 2025 18:35
Bu anlattikkarinizi bizde yasiyoruz ama alerjisi varmis 😐
Elif Ö. C.

Elif Ö. C.

28 Eylül 2025 19:19
Neye alerjisi varmış peki

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir