Emzirme

144 görüntüleme
Ş

Şevval N. K.

8 Ağustos 2025 19:26
Hastanelerin laktasyon biriminden memnun kalan oldu mu ya da bebeği 6 ayllikken tekrar memeye dönen oldu mu bizim meme reddimiz var da sütüm var ziyan olsun istemiyorum sagarak da nereye kadar yani o yüzden
A

Ayşe C.

8 Ağustos 2025 19:46
Biz de meme reddi yaşadık. 4. Ayda bi de 6. Ayda yaşadık. 4. Aydaki meme reddinde doktorun yazdığı bir gaz damlası vardı tadını çok seviyordu. Ondan göğsümün ucuna damlatıyordum öyle emiyordu. 6. Aydaki meme reddinde de cennet hurması (cennet elması) ondan sürdüm göğsümün ucuna öyle emdi. Reddetmekten kurtulduk.
A

Ayşe C.

8 Ağustos 2025 19:48
Sağımın bir zamandan sonra sütte azalma yaptığını biliyorum. Çünkü bebeğin ağız mukozası ile annenin göğsünün ucu birbirine temas etmesi lazımmış ki süt üretimi sinyalleri gitsin. E bi de tabi bebeğin sütü çekim kuvvetiyle makinenin çekimi bir değil.
Ş

Şevval N. K.

8 Ağustos 2025 20:17
Aynen benim bebeğim 1 ay emdi sadece sonra terk etti bu hastanedki laktasyon birimleri bana yardımcı olur mu tekrar memeye döndürebilir miyim sütüm bitmeden acaba
Z

Zeynep K.

8 Ağustos 2025 20:34
Ben Kırşehirde görüştüm bu meme reddi ile ilgili bana saçma sapan şeyler anlattı , elle tutulur mantıklı şeyler değildi bende bir daha gitmedim kendi bildiğim şekilde ilerledim
Ş

Şevval N. K.

8 Ağustos 2025 20:34
Tuttu mu peki benim bebeğim tutmuyor karpuz suyu falan sürdüm tutmadı
Z

Zeynep K.

10 Ağustos 2025 19:59
Yok ben birşey sürmedim de başını mi acaba tutamıyorum diye düşündüm hani tam kolun üstüne oturmayınca bebek kendi tutar başını buda yorucu gelir ya bende o şekilde düşündüm ara ara kucağımda emziriyorm kafasını benim tutup tutmadığima dikkat ediyorum ve az da olsa emmeye başladı . Aylardır neler çekiyorum bir Allah bir ben biliyorum gerçekten çok zor
Ş

Şevval N. K.

10 Ağustos 2025 20:44
Peki kaç aylık bebeğiniz şuan
B

Betül Ç.

12 Ağustos 2025 18:07
35 günlükken meme reddi başladı şuan 7 aylık hala meme reddi. Ara ara kendi isteğiyle emdiği oluyor ama 1 hafta ancak sürüyor sonra tekrar. Sadece uyuyunca emiyor. Ekgıda bi tık rahatlattı. Uyku aralarını kovalayın. Emzirmek için 3 kere uyuttuğum oluyor tam bir kabus. Biberon da tutmuyor sağıp veremiyorum. Mama da sevmiyor. Başka seçeneğim olsa hadi emmesin. Mecbur ek gıdayı doğru düzgün miktarda verebilene kadar böyle devam. Allah yardımcımız olsun
Cansu A. Ö.

Cansu A. Ö.

12 Ağustos 2025 22:02
Güvenilir emzirme danışmanıyla görüşmek faydalı olabilir her aşamada memeye dondurebiyorlar bebeği

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir