Emzirme

102 görüntüleme
G

Gamze

26 Temmuz 2025 08:19
Merhaba bebeğim 45 günlük emmeyle ilgili sorunumuz var ilk sütten sonrasını emmiyor zaten benimde sütüm yok denecek kadar az geliyor o yüzden mama veriyorum ama onuda zorla veriyorum kaşıkla bile verdiğim zaman yutmak istemiyor biberonu yine aynı şekilde ağzında bekletiyor sadece ağzına akan mamayı bile yutmayıp tekrar çıkarıyor başlarda Bebelac kullanıyorduk biraz gaz yapıyordu diye aptamil kullanmaya başladık yine başta zorla da olsa yiyordu ama şuan hiç mama yemiyor neredeyse mamayı sevmemiş olabilir mi acaba
B

Burçak K.

26 Temmuz 2025 08:31
Sma deneyebilirsiniz
Berna Ç.

Berna Ç.

26 Temmuz 2025 08:44
Merhaba benim bebeğimde bu şekildeydi emme aralarında mide gazını çıkartıp öyle devam ediyorduk bazen hiç emmiyordu bile şırınga ile besledim hep serçe parmağımı azına sokup damağını gıdıklayıp yuttukca şırıngadan süt damlatıyordum aklınızda soru işareti kalmasın diye isterseniz doktora da götürebilirsiniz doktorumuz kilo takipi yaptırıyordu çünki bize
Z

Zeynep E. B.

26 Temmuz 2025 22:11
Sütünüzü artırıcı şeyler deneyin bebek mrmede huzursuzsa ya süt yetmıyordur ya pozşsyonda sorun vardır vs vs sız zaten az dıyorsunuz oyuzden ilk işiniz sütünüzü artırmak olmalı düzenli sağım yapın sütün artmasında cok cok etkılı ebebekte ali ün yazıcının süt artırıcı çayı var cok güzel bebegın gazınada iyi geliyor birde süt artırıcı maltlar var ebebekte onlarda aynı şekılde birde 1 yk pekmezı bir barsak suyla karıştırıp için oda etkılı ama en etkılısı düzenli sağım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir