Emzirme

142 görüntüleme
E

Ezgi Ç. A.

20 Temmuz 2025 16:09
Bebegimi sagarak besliyorum 5.5 aylik doğduğundan beri beslenmek istemiyor. Aclik sinyali göstermiyor bu yüzden meme reddi yaptı suan biberonla veriyorum ama yine yemek istemiyor sebebi ne olabilir veya çözüm olarak ne yapabilirim anne baba olarak cok yıprandık
Yaren İ. K.

Yaren İ. K.

Uzman Klinik Psikolog

21 Temmuz 2025 06:35
Kaç saatte bir besliyorsunuz
E

Ezgi Ç. A.

21 Temmuz 2025 07:01
3 saatte bir besliyorum fakat yine içmek istemiyor 30cc çekiyor bırakıyor 3.5 saat bekliyorum yine aynı şeyi yapiyor
Yaren İ. K.

Yaren İ. K.

Uzman Klinik Psikolog

21 Temmuz 2025 07:29
Ezgi hanım ortalama 6aylık bir bebek için 3 saatte bir beslenme çok sık olabilir, biraz daha zaman aralığını uzatmayı deneyin. 5 saate kadar uzatabilirsiniz
E

Ezgi Ç. A.

21 Temmuz 2025 07:54
5 saate kadar uzatırsam günlük alacagi miktarı nasil alabilecek 6 kilo bebeğim 900 cc icmesi gerekiyormuş sanırım doktorum öyle söylemişti
Yaren İ. K.

Yaren İ. K.

Uzman Klinik Psikolog

21 Temmuz 2025 08:36
Miktarı bebek belirler, kimi zaman daha az içer kimi zaman daha çok içer, kendinizi ml bazında şartlamayın. Dönem dönem iştahsız olur, hastalık, sıcak, diş vb bir sürü etken tetikleyebilir
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

21 Temmuz 2025 09:07
Merhaba bebeğiniz acıkmadığı için emmek istemez ya da biberonla verdiğiniz anne sütünü mamayı almak istemez bebeğinizin acıktığından emin olduktan sonra beslemelisiniz 5,5 aylık bebeğin kilosu ve her şey yolundaysa 5-6-7 saat boyunca aç kalabilir. Gayet normaldir gece de kesintisiz sabaha kadar uyuyabilir endişe etmeyin bebeğinizi dinleyin ve stressiz bir şekilde süreci yönetin
E

Ezgi Ç. A.

22 Temmuz 2025 14:38
Gece 3 de besleniyor sabah 9 oluyor hala biberonla beslenmek istemiyor bu normal bisey mi acaba? Gun içerisinde cisli bez sayisi da düştü yemek istemiyor sürekli böyle yapiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir