Emzirme
74 görüntüleme
N
Nazlı G.
4 Temmuz 2025 12:51
Merhaba 7haftalık oğlum var 2 hafta önce karın ağrısı ve kabızlık yaşadık o günden beri meme reddimiz var çok uğraştımsada memeyi 5 dk tutup emiyor güzelce sonra bırakıyo ağzına bile almıyo sütüm geliyo ama bir türlü memeyi tutturamıyorum ne yapacagımı şaşırdım hiç böyle yapmazdı hastaneden beri çok güzel emiyordu ama kabızlık sorunundan sonra bıraktı yinede pes etmedim sürekli vermeye çalıştım memeyi emdikten sonra doymayınca tekrar sağıp mecbur biberonla veriyorum meme reddini nasıl yenecem başına bu tarz şeyler gelenler bilgi verirseniz sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim
T
Tuygun T. Ö.
4 Temmuz 2025 13:47
Aynı şeyi ben 20 günlükken ilk gaz sancılarını şiddetli yaşarken yaşadım 12. Atak haftasına kadar dönem dönem artan azalan red ile baş ettım çok zordu ama biberon vermedim , biberon vermek çok tehlikeli bence bazı bebekler için.
Ben kendi adıma gaz neden old için damla kullanmadığına pişmanım . o gaz sancısını en aza indirmek lazım spa ya götürebilirsınız yada günlük ılık duş artı masaj rahatlatır .
Ben kendi adıma gaz neden old için damla kullanmadığına pişmanım . o gaz sancısını en aza indirmek lazım spa ya götürebilirsınız yada günlük ılık duş artı masaj rahatlatır .
T
Tuygun T. Ö.
4 Temmuz 2025 13:48
Bebegınız çok küçük biz 4 aylık olduk danışmanlık da aldım fakat atı büyük olduğu için başaramadık. Siz bu küçük haftayı değerlendirin derim bi profesyonel den yardım alabilirsiniz bence .
T
Tuygun T. Ö.
4 Temmuz 2025 13:49
Emmek kadar konforlu ucuz ve güzel bir şey yok ben şimdi sağım yapıyorum geceleri çok zor oluyor
T
Tuygun T. Ö.
4 Temmuz 2025 13:51
Bide birlikte ılık duşa girip banyo esnasında memeyi teklif edin, uyku geçişlerinde biberonu azaltın derim .evet biberon dışarda çok rahat ama bazı bebekler memeden zorlanıyor biberon daha kolayına geliyor . Bide silikonu sevebiliyorlar . Silikon meme başlığı da deneyebilirsiniz
S
Sevilay Y.
4 Temmuz 2025 14:32
Nazlı hanım benzer sorunları bende yaşadım, öncelikle bebek memeyi reddediyor diye üzülmeyin çünkü bebek bunu hissediyor, size öneri olarak şunu söyleyebilirim memenize göğsünüze yatırın emzirmeseniz bile sizin kokunuzu alsın bebekle banyo yapın ve memeniz deyken önce emzik verin sonra emziği bir süre sonra çekip memeyi teklif edin
S
Sevilay Y.
4 Temmuz 2025 14:52
Bir de zaten dikkat ediyorsunuzdur fakat hatırlatayım parfümü kullanmayın duş jeli kullanmayın mümkünse siz de bebeğiniz kullandığınız sabundan ayrıca alıp sabun kullanın yine şampuan kullanırken de ya bitkisel bir şampuan kullanın ya da yine bebek şampuanı ile yıkanın