Emzirme

118 görüntüleme
Y

Yasemin

2 Temmuz 2025 17:58
Merhabalar. Bebeğim 3 aylık ve emmemeye başladı. Memede ağlıyor kafasını çeviriyor ısrarla tutmuyor. Geçici bir durum mu yoksa bu şekilde mi devam edecek. Yarı uyanıkken elimden geldikçe emziriyorum ama ne kadar yeterli olur bilmiyorum
H

Hiranur Y. K.

3 Temmuz 2025 10:47
Merhaba bende de aynı durum olmuştu farklı ortamlarda farklı şekillerde emzirmeyi denedim. Mesela ayakta gezerek gibi. Ve o an emmiyorsa bekleyip 1 saat sonra tekrar deniyordum. Şuan 4 aylık ve aynı durumu yaşıyorum maalesef bu durum geçici. Agladiginda sakinlestirip öyle devam edin ısrar etmeyin daha çok soğur
O

Olga D. K.

3 Temmuz 2025 13:56
Merhaba, ben de yatarak emzirmeyi denemiştim ve emmemesinin önce nedenini bulmak gerekiyor, ben biberon ucunu değiştirdiğim için akış dolayısıyla arttı ve memede durmak istemiyordu ona yavaş gelmişti. uzandırıp emzirdim ve en önemlisi asla pes etmemek her yolu denemek lazım
Y

Yasemin

4 Temmuz 2025 21:39
Şuan bende yatarak deniyorum ama onu da abul etmiyor bez sayisinda da azalma oldu gibi.umarim geçer bir an önce.
B

Buşra C. G.

4 Temmuz 2025 21:55
Emzik kullanıyorsa emzik verip emmeye başladıktan bir süre sonra emziği alıp memeyi verin isterseniz benim kızımde meme reddi durumunda işe yaramıştı bir de ayakta sallanarak emzirmek tabi
D

Dilan B.

4 Temmuz 2025 22:01
Eğer sütünüz fışkırır gibi akarsada yapar benim oğlum içerken çok geliyor ağzına boğuluyor diye yapıyordu tabi mamada alıyor emzik ucu yavaş akınca biberona yöneldi ve memeyi maalesef bıraktı umarım sizde yaşamazsınız.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir