Emzirme

90 görüntüleme
E

Esra P.

18 Haziran 2025 06:28
Hocam merhaba emziriyorum bebeğim 4 aylık boğazım çok ağrıyor majezik sprey kullanıyorum antibiyotik kullanabilir miyim ? Majezik zararlı mı
İ

İmren G.

18 Haziran 2025 06:53
Merhaba Esra hanım hamilelik ve Emzirme döneminde doktorum boğaz ağrısı için ımumax sprey vermişti. Birde adaçayı yada sirkeli su ile gargara yapmanz sizi rahatlatacaktır. Emzirme döneminde genellikle parasetamol ilaçlar kullanmaya izin veriyorlar. Hastalığınınızın sebebi tam olarak nedir bilemiyorum doktora gözükmenizde fayda var eğer doktor antibiyotik verirse varsa eğer daha önceden sakladığınız sütleri bebeğinize verip kendi sütünüzü sağıp dökmek. Tabi yine de doktora danışın özellikle de bebeğinizbebeğinizi takip eden doktora da Sorabilirsiniz
Y

Yasemin İ. K.

18 Haziran 2025 07:24
Majezik içeriğinden dolayı emzirme döneminde önerilmiyor diye biliyorum. Araştırın doktorunuza sorun lütfen
E

Esra P.

18 Haziran 2025 08:22
Boğaz ağrısı var sadece grip nezle vs yok
M

Melike A. ..

18 Haziran 2025 08:32
Ada çayını soğuyunca gargara yapın ıhlamur için hem sütünüzede geçer ıhlamur bebişte korunmuş olur

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir