Emzirme
208 görüntüleme
H
Hilal Ç.
16 Haziran 2025 09:17
Merhabalar bebeğim 55 günlük. Doğduğundan beri emmedi. 4 gündür deniyorum emiyor gibi ama dün çişli bez sayısı 4 çıktı. Bebeğim doyuyor mu emin olamadım ve biberonla süt verdim 150 cc hepsini içti. Nasıl aşabilirim bu durumu 😞 emsin istiyorum ama doymasını da bilmek istiyorum
M
Melike A. ..
16 Haziran 2025 09:21
Bebeğiniz emdiğinde huzurluysa rahat uykuya dalıyorsa ağlamıyorsa doyuyodur hilal hanım
H
Hilal Ç.
16 Haziran 2025 09:22
Dün uyumadan önce bezini değiştirdim. Sonra emdi 4 saat falan uyudu uyandığında bezinde hiç çiş yoktu. O yüzden doymadı mı diye korktum 😟
N
Nilsu D.
16 Haziran 2025 09:25
Hilal Hanım aynı sorunu bende yaşadım uyuyor diye de çok sevinmiştim ancak açlıktan yorgun bitkin düştüğü için uyuyorlar mama vermeye devam edin bu da bizim kaderimiz yapacak birşey yok önemli olan doymaları o yüzden mama ile beslemeye devam edip aralarda emzirmeyi yine deneyin 🙂
H
Hilal Ç.
16 Haziran 2025 09:31
Evet işte onu da düşünüyorum o yüzden ben emzirmeme güvenemiyorum 🥹
M
Melike A. ..
16 Haziran 2025 09:32
Önemli olan doymaları tabi benim oğlumda öyle 3ay emdi sütüm kesildi mecbur mama verdik aşırı huysuz olan oğlum karnı doyunca pamuk gibi oldu siz mama+ anne sütü olarak devam edin anne sütünün her bir damlası altın değerinde keşke benim oğlumda mamaya başlayınca bırakmasaydı azda olsa içmiş olurdu
H
Hilal Ç.
16 Haziran 2025 09:37
Ben sağıp veriyorum ama artık çok yoruldum. Sağmak beni psikolojik olarak gerçekten çok yordu 😰
G
Gamze ..
16 Haziran 2025 10:15
Benim bebeğim 5 aylık 5 aydır sağıyorum sizin gibi tükendiğim zamanlar oluyor ama 1 damlası bile çok kıymetli onun için sonradan pişman olmamak için elinizden geldiğince sütünüzü sağıp verin bence
H
Hilal Ç.
16 Haziran 2025 10:27
Anlıyorum haklısınız 🌸
Z
Zeynep E. O. ..
16 Haziran 2025 10:43
Hilal hanım. Bence bir emzirme danışmanından yardım alın. Inst. Temas derneği sayfası var.her salı canlı yayında soru cevaplıyorlar.tabiki aç kalmasın ama küçük bebekler duyduklarını bilmiyorlar. Ne versen içiyorlar. Anne sütü kıymetli. Yardım alın mutlaka
H
Hilal Ç.
16 Haziran 2025 10:45
Tamamdır Zeynep hanım çok teşekkür ederim
A
Azak
16 Haziran 2025 11:03
Ah hilal hanım aynı sorunu yaşıyorum. Bugun bir umut şehir hastahanesinde laktasyon polikliniği gidip danıştım. Benzer şeyler söylendi.
Ten temasını arttır
Sakinken emzir çok açılmadan
Bebek çok ağlayıp huysuzlanırsa biberonla ver
Bol bol emzir dedi
Halbuki 2 aydır elimden geleni yapıyorum. O kadar üzülüyorum ki
Ten temasını arttır
Sakinken emzir çok açılmadan
Bebek çok ağlayıp huysuzlanırsa biberonla ver
Bol bol emzir dedi
Halbuki 2 aydır elimden geleni yapıyorum. O kadar üzülüyorum ki
T
Tuğba A. ..
16 Haziran 2025 20:04
Pompa ile sağım yaparak sütünüzü artırın. Doydukça emmek isteyecek
H
Hilal Ç.
16 Haziran 2025 20:20
Zaten bu zamana kadar sağım yaptım ama sadece kolay gelen ön sütü emiyor gerisine gelince sinirleniyor ve ağlıyor 😞