Emzirirken Vitamin Takviyesi

154 görüntüleme
N

Nur

22 Nisan 2026 11:22
20 aylık bebeğim hala emiyor fakat benim bağışıklık vs çok düştü c vitamini, d3k2 vitamini gibi takviyelerden hangilerini kullanmak güvenli? Veya kadınlar için özel multivitamin takviyeleri zararlı olur mu bebeğime?
Esra Ö. .

Esra Ö. ..

22 Nisan 2026 11:54
Ocean mummy kullandım uzun süre şimdi de ı mom latte kullanıyorum
I

Işıl A. ..

22 Nisan 2026 11:55
Ocean mummy güzel eczaneye de danışın isterseniz
N

Nur

22 Nisan 2026 11:56
İ mom latte ilk 3-4 ay kullanmıştım sonra artık gerek yok dedi doktorum
N

Nur

22 Nisan 2026 11:57
Amacım kendi bağışıklığımı değerlerimi yükseltmek sütümün kalitesini değil
N

Nur

22 Nisan 2026 12:02
Teşekkür ederim bi araştırayım
I

Işıl A. ..

22 Nisan 2026 12:03
Ozqman nur hanım eğer alabilirsiniz pregnom Max çok güzel bir takiviye içerisinde dha da olduğu için bebeğin beyin gelisimi için etkili olduğunu söylüyorlar ve iyot da ekstradan bağışıklığınızi guclendircegini düşünüyorum demir oranı yüksek emziren kişilerde vitamin eksikliği çok şık yasaniyor
Hatice C. .

Hatice C. ..

22 Nisan 2026 12:34
Nur
Amacım kendi bağışıklığımı değerlerimi yükseltmek sütümün kalitesini değil
Doğum sonrası verilen kan ilacı ve f vitamininiz fağda saglar o ilacları tekrar alın bende bıraktım ilaçları içmeyi sonradında baş dönmesi yasadım sağlık ocağına kan tahlilimde kansızlık çıktı o ilaçları yeniden kullanarak düzeldim şükür sizde kan degerlerine baktırın isterseniz
Hatice C. .

Hatice C. ..

22 Nisan 2026 12:35
Hatice Celik
Doğum sonrası verilen kan ilacı ve f vitamininiz fağda saglar o ilacları tekrar alın bende bıraktım ilaçları içmeyi sonradında baş dönmesi yasadım sağlık ocağına kan tahlilimde kansızlık çıktı o ilaçları yeniden kullanarak düzeldim şükür sizde kan degerlerine baktırın isterseniz
D yazıcakken f yazmışım doğrusu D vitamini .
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir